Brutál nehéz kezdés, addig edzőmeccsek

Frissítés: 2018-08-13 11:53:08

A nagyon megerősödő Veszprém otthonában kezd, majd a bajnoki ezüstérmes Berettyóújfalut fogadja a DEAC férfi futsalcsapata az NB1-es bajnokság nyitányán (szept. 3. és 10.). Ennél nehezebb rajtja nem is lehetne Elek Gergő tréner alakulatának. Addig augusztusban épp a Mezeivel, illetve az Aramisszal és a Nyírgyulajjal is játszanak a srácok a felkészülés során.

1. Az NB1-es sorsolás ismeretében mi a véleményed a sorozatban második élvonalbeli idény alapszakaszának őszi találkozóiról?
2. A múltkor beszéltünk lehetséges felkészülési meccsekről, vannak-e már konkrétumok?
(Időpont, ellenfél, helyszín...)
3. Valami a felkészülés jelenlegi szakaszáról?

Sorsolásért katt a képre!ELEK GERGŐ:

- Bekezdünk két eszméletlen nehéz ellenféllel, majd a 6-7. körben újra csokorban van a két nehéz meccs. Ők azok, akik kiemelkednek, a többi csapat nagy része fekete ló, szóval nyilván azok a meccsek is nehezek lehetnek, de ezek biztosan!
- Természetesen! Augusztus 17-én idegenben a Mezei Villel játszunk, 22-én a Nyírgyulajjal - még nem pontosítottuk, hogy hol -, 27-én pedig az Aramishoz utazunk.
- Szépen haladunk a felkészüléssel, az újak is kezdik teljesíteni az elvárt szintet, kezdenek beépülni. Nyilván az a luxus nem adatik meg hogy teljes legyen valamikor is a keret, ilyen-olyan okokból, de remélhetőleg a bajnokság elejére ez is meglesz!

KSZ


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-08-13 11:51:56

további cikkek a témában