Noémivel acélosodnak az üvegesek

Frissítés: 2018-08-08 09:45:26

Rutinos, több csapatnál tapasztalatot szerzett játékos a DEAC-nál, akivel bővül az új edző, Üveges Kata taktikai variációinak száma. Ferencz Noémival erősödhet a csaj futsalosok kerete.

1. Milyen foci-futsal múltad van, Noémi?
2. Miben érzed magad erősnek, hasznosnak?
3. Az újra a legjobbak közé vágyó DEAC női futsalcsapatában milyen szereped lehet szerinted az elkövetkező szezonban?


FERENCZ NOÉMI:
- 2007 óta focizom, túlnyomórészt nagypályán. Nyíregyházán játszottam 2014-ig. Ennek során az U15-es, az U17-es, az NB2-es, illetve az NB1-es bajnokságban is volt szerencsém szerepelni. Ezután Újpesten játszottam még egy évig, szinten az NB 1-ben.

- Főként a védelemnek voltam oszlopos tagja, de szerencsére a többi poszton is helyt tudok állni.

- A futsal világába az ELTE BEAC csapatával láttam bele. Náluk is fociztam egy évet. Most egy kis kihagyás után a sportág szeretete vezetett vissza a pályára, a DEAC csapatának leendő tagjaként. Szeretnék továbbra is fejlődni a jövőben, és mindent megtenni azért, hogy a csapatot hozzásegítsem az első osztályba történő visszajutasban. Úgy gondolom, a legnagyobb segítséget az évek alatt magamra szedett rutin és a foci iránti elhivatottságom fogja adni, amit a csapat számára szeretnék kamatoztatni!

A lányok már edzésbe álltak, a tiszalöki tábor előtt is tartott edzést Debrecenben "Üveg", s azóta sem álltak le. Hamarosan további érdekességekről számolunk be a csapat kapcsán, amely a legutóbbi NB2-es bronzéremhez képest másodosztályú bajnoki címre tör, illetve a visszajutás a célja egyértelműen, a legfelsőbb szintre.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Noémi saját fotója


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-08-08 09:40:15

további cikkek a témában