Csongrádi csajos foci a fair play jegyében

Frissítés: 2018-07-19 14:32:29

A női futsalosok a felkészülés valódi kezdete (augusztus 1.) előtt az új vezetőedző, Üveges Kata invitálásának eleget téve egy általa szervezett focitáborban rúgták a bőrt - és olykor a homokot egymásra - sokad magukkal. Napsütés, Körös-torok, sport, és ismerkedés edző és a keret egy része között.

KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el.Mint Kata elmesélte, Football Fair Play Road Show-kat szervez idén nyáron több helyszínen, a vele készült hosszabb riportban már említett, számára fontos, rászorulókat segítő egyesület, az Oltalom számára. Ide hívták meg idén a DEAC lányait is, akik nem a teljes kerettel, de egy ütős kis csapattal vettek részt a tornán.

Üveges Kata (a lenti képen kék mezben, középen) és a csapattal tartó kismama Radics Ági, illetve Sólyom Attila szakosztályvezető mellett a Kovács Zsófi, Kiss Fanni, Erdős Edina, Fekete Gabriella, Fekésházy Eszter, valamint Bodnár "dekázós" Petra összetételű alakulat focizott 5 mérkőzést - illetve pancsolt.

A speciális szabályok szerinti mérkőzésekről és a hangulatról néhány fotó árulkodik lányaink főszereplésével (lásd a fenti képgalériát). Az első benyomás jó volt, kedvesen fogadták az új trénert, s Üveg szerint ügyesek voltak a csajok, pedig vegyes csapatok és fiúk ellen is játszottak. A napi programban egy megvendégelés és strandozás is szerepelt, mindenki legnagyobb örömére.

Az alapozás és a kemény meló azonban már más kávéház lesz augusztustól. A jó hangulat azonban alakul!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: a lányok kattintgattak

Nagyobb képekért katt rájuk!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-07-19 14:29:04

további cikkek a témában