Női futsal felkészülési tornával zárjuk a szezont

Frissítés: 2018-06-23 08:16:40

A DEAC női futsalosai Darányi Antal vezetőedzővel ma reggel indulnak egy 8 csapatos tornára, Budapestre. Az ELTE által szervezett eseményen a mieink nem a teljes keretükkel, de egy így is elég ütős, ráadásul nagyon lelkes csapattal vesznek részt.


Az NB2-ben (keleti csoport) bronzos, a Debreceni Egyetem által hagyományosan megrendezett Buzánszky Kupában aranyérmes DEAC női futsalcsapata egy bő kerettel utazik a fővárosba.

Daresz célja az, hogy lehetőség szerint mindenki játsszon, ám ahogy fogalmazott "nem vérre megy, de nem is bohóckodni megyünk".

Két 4-es csoport lesz, a mi kvartettünkben a DEAC mellett az NB2-es Kelen FC nagypályás csapatra épülő alakulat, az ELTE (vagyis a hazaiak) NB2-es (nyugati csoport) 6. helyezett futsalgárdája, valamint egy alkalmi, összeállt, de sötét ló mivolta miatt lehet, hogy veszélyes csapat vár a csoportmeccsekre.

Az első kettő utána a másik csoport első kettőjével keresztjáték során dönti el, hogy ki játszhat majd az aranyért, s ki a bronzért.

A döntőt 17.00 órakor rendezik - utolsó mérkőzésként.

Hiányzók: lesz pár hölgy, aki nem tart a csapattal (munkahelyi elfoglaltság, elutazás, stb.), így Erdős Edina, Horváth Reni, Pócsik Livi, Bornemissza Barbi és Máriás Niki nélkül, de startra hangolva lép pályára a DEAC!

A keret ezután pihenni fog - eddig tartottak az edzések is a bajnokság után. Vagyis amolyan szezonzáró jellege is van  mostani tornának.

A következő NB2-es szezonnak várhatóan nagy tervekkel nekirugaszkodó DEAC jövöjéről (edző, stb.) amint lesz pontos infónk, közöljük.

Ma pedig: jó utat és meccseket, csajok!

Duma és fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-06-23 08:05:41

további cikkek a témában