Csúcsterhelésben vannak a futsalos srácok

Frissítés: 2018-05-31 16:29:34

Június 1-én 18.30-tól Veszprémben megkezdődik a párharc a két gárda (Veszprém - DEAC) között a férfi futsal NB1 5. helyéért a 2017/18-as szezonban. A két nyert meccsig tartó csata első felvonására a totálisan túlterhelt debreceniek a nehézségek ellenére is bizakodva utaznak pénteken. Hétfőn pedig 20.00 órától itthon (DESOK) jön a második meccs!

1. Meccsdömping a láthatáron! MEFOB négyesdöntő csütörtökön-pénteken, pénteken Veszprémben bajnoki, majd hétfőn is (a Veszprém ellen). Ami a DEAC számára a legfontosabb, a bajnoki. Ezen mi a terv? Felszabadult örömfoci, s lesz ami lesz (persze a győzelemre játszva, s nem elszórakozva) vagy más várható szerinted a mieinktől Veszprém ellen?

2. Nyilván a pályán mutathatjuk meg majd, ha igen, de szerinted az idény során közeledtünk a Veszprémhez játékban? Vagyis úgy érzed reálisan megharcolhatunk velük azért, hogy nem csak egyszer, de akár rövid idő alatt kétszer is legyűrjük őket? Hisz ez kell az 5. helyhez (pénteken és hétfőn, meg ha kell, akkor egy harmadik meccsen).

3. Továbbra is kérdés ki nem játszhat még?

ELEK GERGŐ:

1. Örömfoci az évzáró bulin lesz. Veszprémben az utolsó leheletünkig küzdeni fogunk! Amíg én vagyok az edző, addig itt nincs "lesz ami lesz"!

2. A Veszprém ellen az első szakaszban egyet nyertünk, egyet vesztettünk. Tehát nincsenek csillagászati magasságokban tőlünk! Nyilván ők az esélyesek, de ide ugyanaz igaz, mint Nyírgyulaj ellen... Meccsek óta remekül játszunk, remélem kitart a lendület! Kell is, mert csúcsterhelésen túli igénybevételben lesz részük a játékosoknak. Csütörtökön MEFOB, péntek Veszprém, szombat-vasárnap nagy pálya, hétfőn itthon Veszprém.

3. Györfi játékba lendült, most már fog tudni játszani. Bukának és Szentesnek már vége a szezonjának, ugyebár. Kondás 2 meccses eltiltása érint minket még érzékenyen.

Az alapszakasz során Veszprémben 3-1-re a hazaiak, míg Debrecenben 7-4-re a DEAC nyert. Előbbin jól tartottuk magunkat sokáig, de végül győzött a többet támadó bakonyi egylet. Utóbbin a szezon egyik legjobb játékát (de az biztos, hogy az egyik leghatékonyabbat) mutatták be a srácok. 

Holnap, pénteken tehát a királynék városában NEM örömfoci, de tisztességes melós futsal várható a mieinktől. Majd hétfőn itthon jöhet a kvázi visszavágó (20.00 DESOK) a Veszprém ellen. Ha a két meccs alatt nem dől el a párharc (2 győzelemig tart), akkor jön még egy harmadik is - Veszprémben.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-05-31 16:19:12

további cikkek a témában