A lábunkat már betettük, most még beljebb merészkednénk az ajtón

Frissítés: 2018-05-19 12:32:33

Elek Gergő edző - aki csapatára büszke - saját bevallása szerint már csak az új céllal foglalkozik: az NB1-ben biztosan bennmaradó férfi futsalosok a hátralévő 2 rájátszásbeli és további keresztjátékbeli meccseiken nekimennek az 5. helynek!

1. Vélhetően más hangulatban, netán más elvárásokkal a meccs előtt beszélgetnénk a 21-i Dunaferr - DEAC találkozóról, ha mostanra nem derül ki, hogy a DEAC már biztos tagja a következő NB1-nek is. Számodra változott az elvárás a srácokkal szemben? 

ELEK GERGŐ:
- Változtak a célkitűzéseink! Eddig a bennmaradás volt, de ha az ember eléri az álmait, újakat kell keresni! Kerestünk és én találtam: 5-ikek szeretnénk lenni az NB1-ben! Lehet, hogy elsőre viccesnek tűnik, de a bennmaradás is annak tűnt sok embernek az idény elején. Tehát a Dunaújváros ellen győzelmet várok hétfőn! Az ellenük lejátszott 3 mérkőzésünk képe alapján ez nem földtől elrugaszkodott elvárás, mit ne mondjak a legutóbbi meccsünket csak szerencsével nyerték meg.

2. Mi a legfőbb érzés most benned, amióta tudjuk, hogy sikerült! Ráadásul több mérkőzéssel a vége előtt már... Megkönnyebbülés? Vagy netán bizonyítási vágy, hogy megmutassuk a hátralévő meccseken, hogy megérdemeltük a bennmaradást? Vagy egyéb?

ELEK GERGŐ:
- A legfőbb érzés az, hogy büszke vagyok a CSAPATRA. Már bebizonyítottuk, hogy ide valók vagyunk, most csak az új cél elérése érdekel.

3. A heti edzések hogy zajlottak a hétfői meccs előtt?

ELEK GERGŐ:
- A héten 5-öt edzettünk, sok ismétlés szerepelt a programban. A támadásvezetésünkkel nem vagyok elégedett, továbbá az anticipációval. Az előbbi sok gyakorlással fejleszthető, az utóbbi sok meccsel - tehát az elsővel foglalkoztunk! Elemeztük továbbá a Mezei elleni hibáinkat, felkészültünk az Újváros fix centeres támadására.

JÖN!!!

Május 21. hétfő 19.00 - Dunaferr - DEAC férfi futsal NB1 rájátszás, 9. kör (Dunaújvárosi Sportcsarnok)

UTÁNA JÖN!!!

Május 28. hétfő 19.00 - DEAC - Nyírgyulaj férfi NB1 rájátszás, 10. utolsó play off kör (DESOK, Debrecen, Dóczy u.)

LEGVÉGÜL JÖN!!!

Keresztjáték, amely során a két play off csoport ("A" és "B") azonos helyen végzett csapatai egymással szemben döntik el a végső helyezéseket. A DEAC vagy az "A" csoport 4., vagy a 3. helyén fog végezni, így a "B" csoportból vagy az Aramis, vagy a Veszprém, esetleg a Bőny lehet a riválisunk majd. Ha 4. helyen végzünk csoportunkban, akkor a 7-8., ha pedig a 3. helyen végzünk csoportunkban, akkor az 5-6. helyért küzdhetünk meg a keresztjátékban. Pontos időpontok később.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-05-19 12:01:23

további cikkek a témában