UP futsal: Berettyóújfaluban nem volt elég a helyenként jó játék

Frissítés: 2018-05-16 09:53:46

A Mezei Vill ellen az elmúlt napokban csak a felnőtt NB1-esek szereztek pontot (igaz, az többet ért mindennél), a két UP együttesünk azonban hol remekelve, hol 180 fokos fordulatot véve valós tudása alatt produkált. Igaz, a rivális mindkét esetben nagyon erős volt.


Fiú futsal U17 NB1, 23. forduló
2018. május 13. Berettyóújfalu

MVFC - DEAC 6-2 (2-0)

STAT ITT.

ZSUPONYÓ LEVENTE:
- U17: Az első félidőben elfogadható teljesítményt nyújtott csapatunk, kicsivel több határozottsággal és találékonysággal az ellenfél kapuja előtt a kétgólos hátránynál is kevesebbel fordulhattunk volna. A második félidőben "sikerült" visszalépnünk védekezésben, hosszú percekre kiestünk a mérkőzés ritmusából. A Berettyóújfalu ritmusváltásai néhány játékosom számára még megoldhatatlan feladatot jelentettek. Az utolsó 10 percre már tetemes hátrányba kerültünk, de felszívtuk magunkat mindenesetre vagy a hazaiak fáradtak el, vagy mi bírtuk jobban erővel. Sorjáztak a helyzeteink, amiket azonban nagyon nagy hibaszázalékkal használtunk ki. Az ellenfél vészkapus játékát is jól hatástalanítottuk. Ungvári Gergelyt kivéve, aki szokásos bátor is csupaszív játékát tudta hozni, szinte mindenki valós tudása alatt játszott, így nem volt reális esélyünk a pontszerzésre. A mérkőzés utolsó negyedében mutatott játékunkat kell állandósítani és megtalálni az egyensúlyt a védekezés és támadás között!

Fiú futsal U20 NB1, 23. forduló
2018. május 13. Berettyóújfalu

MVFC - DEAC 4-2 (3-1)
STAT ITT.

ZSUPONYÓ LEVENTE:
- U20: A mérkőzés eleji nagy hazai rohamokat kis szerencsével átvészeltük, majd Nyeste Csaba egy rá jellemző erőszakos és pimasz góllal a vezetést is megszerezte a számunkra. Ezt követően állandósult a Berettyóújfalu mezőnyfölénye, gólokat azonban nem kidolgozott helyzetekből, hanem pontrúgásokat követően szereztek. Egyéni fegyelmezetlenségek és nem megfelelő koncentráció miatt a szünetre 3-1 es hátrányban, de látótávon belül fordultunk. A második félidő több periódusában is már sikerült ráerőltetni az akaratunkat az MVFC-re, de számos kínálkozó gólszerzési lehetőségünk közül csupán kettőt sikerült gólra váltanunk. A mérkőzést Daróczi Dávid extra teljesítménye döntötte el, aki mesterhármasával a különbséget jelentette a két csapat között. Két rúgott góllal, főleg az MVFC ellen idegenben nem sűrűn lehet pontot, pontokat szerezni.

A két bajnokságban egyaránt 3. helyen áll a Berettyóújfalu, míg a DEAC az U17-nél 12., az U20-ban a 7. pozíciót birtokolja.

Legközelebb május 20-án a Haladás fiataljai ellen játszunk, összesen pedig 3 fordulója van hátra U17-es és U20-as csapatainknak.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó (archív): Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-05-16 08:07:21

további cikkek a témában