FTC - DEAC A főszereplők szemével

2017-09-08 17:43:30

A csütörtöki Ferencváros elleni edzőmérkőzés előtt kérdeztük meg csapatunk edzőjét Elek Gergőt illetve két játékosunkat Varga Dánielt és Faragó Ádámot, hogy mit várnak a felkészülési szezon hajrájába érve ettől a találkozótól. Mindhárman egyetértettek abban, hogy fontos pontja lesz ez a mérkőzés a felkészülésnek, amelynek a legfontosabb feladata az lesz, hogy felvegye a DEAC az NB1 ritmusát.

ELEK GERGŐ:

"Elég sok a sérültünk. Kántor nem tudom játszik-e. Varga és Bun kisebb sérüléssel bajlódik. Továbbá Szentes, csak reméljük, hogy beesik a strand-válogatottól. Györfi beteg, Sándor családi okok miatt lesz távol. Csak ennyi a gond... A mérkőzéstől NB1-s iramot várok, amit szoknunk kell!

Összeállt a védekezésünk, még döcög a támadás. Pontrúgásokkal, 5-4el kell még foglalkoznunk. Egyáltalán nem vagyok elégedett! Egy hetet tudott eddig a csapat együtt készülni, ez nagyon kevés! Eddig sokat sújtottak a körülmények/sérülések. De "örökké nem eshet"

FARAGÓ ÁDÁM:

"Egy jó iramú mérkőzésre számítok majd csütörtök este, de valójában itt sem az eredmény lesz a lényeg. Úgy gondolom az lesz a fontos, hogy felmérjük hol tartunk egy NB1-s középcsapathoz képest. Sajnos néhány kulcsjátékos szereplésére nem biztos, hogy számíthatunk, amely miatt a szűk keret miatt mindenkit nagyobb koncentrációra késztet majd. Fontos, hogy a védekezésben továbbra is hozzuk azt, amit gyakoroltunk és elterveztünk, illetve, hogy támadásban is fejlődjünk tovább!"

VARGA DÁNIEL:

"A Fradi a középmezőny végén volt az elmúlt két évben és ez szerintem idén sem lesz másképp. A bajnokságban a hozzájuk hasonlóan szereplő csapatokat kell majd elkapnunk, hogy kiharcoljuk a bent maradást. Úgyhogy mindenképp jó, hogy játszunk velük egy edzőmeccset. Természetesen előrébb tartanak még, mint mi, de van még a felkészülésből is pár hét meg a bajnokság alapszakasza sem dönt sok mindenről.

A Fradi elleni edzőmeccs után azt szeretném érezni, hogy fejlődtünk az előző heti berettyóújfalui meccshez képest. Védekezésben vegyük fel az NB1 ritmusát, támadásban pedig többször csináljuk meg azokat a dolgokat amiket hetek óta gyakorlunk. Sajnos lesz 1-2 hiányzónk, ami ilyen szűk keretnél aggasztó, de bízok benne, hogy a bajnokságban nem lesz ezzel problémánk."

Az FTC-DEAC felkészülési mérkőzést csütörtök este 20 órától rendezik a Népligeti Sportcsarnokban.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-09-08 17:43:30

további cikkek a témában