PÉNTEKEN a Fradi ellen mindenki, aki hadra fogható!

2018-04-26 11:33:20

Ám sajnos sok a hiányzónk!

Az április 27-én 20.30-tól idegenben vívandó Ferencváros - DEAC NB1-es férfi futsalmeccsre úgy utazik csapatunk, hogy ez az egyik ki-ki mérkőzés a rájátszásban.

Teher vagy sem a srácokon, ezt tudják ők maguk is nyilván. Igaz, kulcsjátékosok maradnak távol az összecsapástól, ami sokat nehezít a helyzetünkön. Más oldalról nézve a többieknek kell képviselniük a DEAC-ot, lesz, ami lesz!

Edzőnk is elmondta a magáét a találkozó kapcsán.

1. Következik a Fradi idegenben: nem nagy titok, igen fontos lenne a pontszerzés. Azon kívül, hogy ne bambáskodjunk, használjuk ki helyzeteinket, mi lehet még, amit kérsz játékosainktól - hiszen a tudás megvan bennük, ahogy nyilván a taktika is, ami sikerre vezethet?

ELEK GERGŐ:
- A pszichikai felkészítésen van a hangsúly. Azt is el fogom mondani amit mondtál (vagy már a kérdésfeltevés óta el is mondta - a szerk.). Szofisztikáltabban is, meg csúnyán is. De a hangsúlyt inkább a védekezésre helyezem! Ott fog eldőlni ez a mérkőzés!

2. Ki hiányozhat ezúttal, csak Györfi Gyuri és a múltkor piros lapot kapó Faragó Ádám kapus?

ELEK GERGŐ:
- Györfi, Faragó és Sándor, ő sárga lapok miatt, biztos hiányozni fog. Szentesnek megint kiugrott a válla, de benne bíztam, hogy pályára tud lépni. Ám kiderült, végül ő sem lesz velünk.

ÍGY ÁLLUNK AZ ÚR SZÍNE ELŐTT

Jelenleg a Fradi az "A jelű play off csoportban az utolsó, 5. helyen áll 4 meccsből 1 döntetlennel és 3 vereséggel (3 ponttal - hiszen egy jár az ikszért és kettőt hoztak magukkal az alapszakaszi szereplésük okán). Vélhetően vért isznak a pénteki meccsünk előtt, hiszen most már mindenáron győzni akarnak.

A DEAC a 4. helyen tartózkodik pillanatnyilag, vagyis eggyel a Fradi előtt. Mi eddig 1-szer nyertünk (éppen az FTC ellen itthon), 3-szor kikaptunk (4 pontunk van - egyet hoztunk az alapszakaszból, 3-at a play offban szereztünk).

Magyarán egy hellyel és egy ponttal vagyunk a zöld-fehérek előtt. Ezt kellene minimum megőrizni, de a bravúr igazából az lenne, ha növelnénk a fórt. Persze akkor sem dőlhetnénk hátra, de jelentősen könnyítenénk a magunk dolgán a folytatást tekintve.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (az itthoni DEAC - Fradi meccsen készült)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-26 11:33:20

további cikkek a témában