Futsal NB1 ma: TOMBOLÁST A LELÁTÓRA DEAC-DRUKKEREK!

Frissítés: 2018-04-13 07:38:51

Kiemelt derbit játszanak ma 18.00 órától (április 13. péntek) a DESOK egyetemi sportcsarnokban futsalos fiaink, hiszen a play off során megtarthatja 3. helyét egy remélt győzelemmel a nagyon erős, de verhető Dunaferr ellen. Tombolást, a lelátóra, DEAC-drukkerek!

1. Egyelőre jól alakul a play off a többi meccset tekintve is, azt hiszem. Nyilván egy siker a Dunaferr ellen nagyon sokat érne most. Bár az is igaz, ha kikapunk, akkor sincs veszve semmi. Mennyire érzed kulcsfontosságúnak ezt az összecsapást?

ELEK GERGŐ:
-  Az eredmények a várakozásoknak megfelelően nagyon szorosak! Ez jó is lehet nekünk még, és rossz is. Pénteken fontos itthon tartani a 3 pontot, mert ha ez nem sikerül, akkor idegenben is pontokat kell szereznünk a bentmaradáshoz. A csapat jelenlegi állapotában maximálisan hiszek a győzelemben!

2. Az eltiltottak visszatérnek, ki az aki még vagy már nem hadra fogható?

ELEK GERGŐ:
- Györfin kívül mindenki tud játszani pénteken!

Tabella a képre kattintva!Jelenleg a DEAC az ötcsapatos "A" csoportban (van egy "B" is) 2 meccset játszott le, egyszer verte a Fradit itthon (kiváló rajt volt), egyszer kikapott Berettyóújfaluban. A hozott pontokat tekintve a mieink az utolsó helyről indultak neki a rájátszásnak, ezért is örömteli, hogy jelenleg két gárdát is magunk mögött tudhatunk.

Ám ahhoz, hogy ez így is maradjon, pontot, de inkább pontokat kell szerezni - például ma.

A Dunaferrel több alkalommal játszottunk igen jó mérkőzést a szezon során, de a pontot az i-re nem tudtuk feltenni egyszer sem.

Majd most!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-13 07:37:18

további cikkek a témában