NB3: pontos befejezés a bajnokságban

Frissítés: 2018-04-11 21:16:50

A szükséges 1 pontot megszerezte a DEAC az NB3-as fusalbajnokság záró meccsén, így az 5. helyre futott be Zsuponyó Levente gárdája.

Férfi futsal NB3, 22. forduló (utolsó)
2018. ápr. 9. Debrecen, DESOK

DEAC - Dream Car Futsal Cigánd 4-4 (0-3)
STAT ITT.

ZSUPONYÓ LEVENTE:
- Ahhoz, hogy előrelépjünk a tabellán 1 pont kellett, s ezt meg is szereztük végül. Az első félidő dekoncentráltsága után a másodikban felpörögtünk, s meg is fordíthattuk volna az állást, de végül iksz lett. Amúgy 6 méteres büntetőt is hibáztunk. Illetve el kell mondjam, ismét fiatalokkal álltunk fel.

A DEAC ebben a bajnokságban végül az 5. helyen végzett. Kis szerencsével az utolsó körökben akár a dobogó is meg lett volna, ám az is igaz, hogy mögöttünk is egy-két gárda, így valahol örülhetünk ennek a pozíciónak. Főleg úgy, hogy a mieinknek az NB3 is leginkább az utánpótlás korú játékosok számára ad plusz terhelést, hogy minél több tehetséget tudjon adni a "hátország" majd a nagycsapatnak (NB1).

Az utolsó meccsen, a Cigánd szinte eldöntötte a mérkőzést az első félidőben, hiszen három gólt rámolt a mieink kapujába. A második játékrészben viszont a mi időnk következett, és bár 1-3 után még a vendégek találtak be (1-4), de aztán háromszor a hazaiak, így alakult ki a 4-4.

Tabellához katt a képre!Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (KÉPGALÉRIA IDE kattintva)
 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-11 21:12:23

további cikkek a témában