Teher nélkül is nőhet a pálma!

Frissítés: 2018-04-08 15:04:09
A hétfői (ápr. 9. 18.30) Berettyóújfalu - DEAC férfi NB1-es futsalmeccs kapcsán Elek Gergő edzőt kérdeztük, aki a nehézségek ellenére - vagy talán pont azért - kimondottan pozitívan áll a play off legnehezebb találkozójához. Lesznek hiányzók és visszatérők is a DEAC-nál, közülük Buka Bence is hadra fogható.
 
 
- Teher nélkül, reméljük, hogy egy jót játszva megyünk Berettyóba hétfőn, aztán lesz ami lesz, vagy máshogy állsz hozzá a meccshez?
 
ELEK GERGŐ:
- Egyértelműen nincs rajtunk teher. Felszabadult játékot várok! Nekünk még nem Berettyóban kell nyernünk. Kicsit elfogytunk erre a meccsre. Szentes-Bíró homokozik (a strandlabdarúgó válogatottnál van jelenése - a szerk.), Tóth és Kasuba eltiltott, Györfi sérült, Pallai, remélem felépül. Buka és Szabó viszont most tér vissza sérülésből. Ilyen előjelekkel csak nyerhetünk!
 
BUKA BENCE (a lenti képen fehérben):
- 1,5 hete végzek teljes értékű edzést. Vannak olyan mozdulatok még, amikor beleszúr a fájdalom, de javarészt már meggyógyultam.


 
A DEAC a rájátszás első körében szép győzelmet aratott a Fradi ellen, majd kimaradt a második körből. Most, a harmadikban a bajnokesélyes otthonában játszanak Esztergomiék, ahol a play off totógyilkos eredménye lenne, ha pontot vagy pontokat szereznénk. Ám a futsalban semmi sem lehetetlen!
 
A DEAC pedig alkalmas bravúrokra az élvonalban is.
 
Mindent bele, urak!
 
Aki teheti, tekintse meg a megyei derbit a helyszínen, a Pálfy István Rendezvénycsarnokban, Berettyóújfaluban!
 
Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: archív, Papp Attila

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-08 15:01:04

további cikkek a témában