Buzánszky Kupa: a DEAC Csajok magabiztosan kezdtek

Frissítés: 2018-04-05 23:48:18

A 2018-as tavaszi szezon első fordulóját rendezték a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa kispályás küzdelmeiben, ahol a DEAC női futsalcsapata is elindult - az előző kiírás ezüstérmeseként. A csütörtöki 4-0 teljesen megérdemelt.


2018. ápr. 5. 1. kör
OldsCOOL - DEAC Csajok 0-4 (0-1)
Gól: Kovács Zsófia (2), Tolnai Flóra, Kósa Viktória.

A nyitómeccsen remekül szórakoztak az OEC II. kollégiuma mögötti műfüves melletti "lelátón" az egyébként is jó kedélyű szurkolók, akik hangosan kommentálták a látottakat.

A DEAC nem most játszotta élete meccsét, ám a lelkes és helyenként igen ügyes ellenféllel szemben többnyire érvényesítette akaratát.

A félidőben még csak eggyel mentek a mieink, ám a kapufát több oldalról is jól "megnézték" maguknak. A folytatásban aztán pár szép gólt értek még el az amúgy futsalmeccseken kapusként szereplő, de ezúttal mezőnyben is igen jól teljesítő Kósa Viki vezetésével.

Lányaink azért néha belegabalyodtak a labdába - kecsegtető helyzetekben -, de a sikert nem fenyegette veszély így sem.

Ellenfelünk sportszerűen harcolt, ráadásul még egy mérkőzés végi szerencsétlen szituációban egyik játékosuk fejjel tompított egy Pócsik-löketet (reméljük, már nem fáj a lánynak!!!).

Mindenesetre a kemény kis meccsen megszerezte a DEAC az első, de remélhetőleg nem utolsó győzelmét. Folytatás hamarosan!

Duma, fotó Koppányi Szabolcs (KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-05 23:35:57

további cikkek a témában