Futsal (fiúk): ma MEFOB, utána NB3 és UP bajnokságok sora

Frissítés: 2018-04-05 11:13:14

Nagy menetben vannak a DEAC futsalos fiataljai. Ma, csütörtökön Debreceni Egyetem - Miskolci Egyetem mérkőzést játszanak a MEFOB keretein belül 11.00 órától. Este (ugyancsak ma), 19.00 órától a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban városi rangadót vív a DSC-SI és a DEAC az NB3-ban. Szombaton pedig Csömörre, majd vasárnap a Ferencvároshoz utazik a DEAC U20-as és U17-es együttese, az országos UP bajnokságok hajrájában, egyaránt fontos rangadókat megvívni.

ZSUPONYÓ LEVENTE előzetes észrevételei a meccsek kapcsán:

DSC-SI – DEAC NB3 - 04. 05. 19.00 Hódos (és U20, valamint U17 - Csömör és Budapest)

- Figyelembe véve, hogy hétvégén idegenbeli túra (szombat-vasárnap 2 mérkőzés) vár játékosainkra NB1 U20 bajnokság kapcsán, valamint, hogy csütörtök délelőtt MEFOB mérkőzést is játszanak keretünk tagjai (Miskolci Egyetem ellen), valamint hétfőn Nb1 felnőtt mérkőzésen lépnek pályára a Berettyóújfalu ellen többen is az utánpótlás tagjai közül, így a futsal NB3 különösebb téttel nem bíró utolsó előtti fordulója számunkra a legutolsó fontossági sorrendben. A DSI elleni keretben több olyan játékos kap majd lehetőséget, akiknek eddig nem sikerült stabil helyet kiverekedniük maguknak korosztályos csapatunkban, illetve lehetőséghez jut majd néhány U17-es játékos is, akik idei teljesítményükkel kiérdemelték, hogy bemutatkozzanak a felnőtt futsal bajnokságban is. A DSI elleni mérkőzést most alárendeljük a hétvégi U20 mérkőzéseknek annyiban, hogy a mérkőzésen mutatott teljesítmények alapján dől el, hogy ki lesz keretben szombaton. Semmiképpen sem számíthat azonban a hazai csapat könnyű mérkőzésre, mert nyilvánvalóan, aki pályára lép ellenük, az szeretne hétvégén is keretben lenni és mindent meg fog tenni, hogy bizonyítsa rátermettségét. A két egyesület között baráti, jó kapcsolat van, így nagy iramú, sok gólos, látványos mérkőzésre számítok, remélhetőleg szoros végeredménnyel, esetleges pontosztozkodással.

MEFOB - 04. 05. 11.00 DESOK

- Utoljára a tavalyi MEFOB Final Four bronzmeccsen találkoztak a csapatok egymásal, akkor meggyőző debreceni sikerrel zárult a mérkőzés. Most sem lehet más célunk, mint meggyőző előnyt szerezni a visszavágóra hazai pályán.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-05 11:12:08

további cikkek a témában