Fontos meccset nyertek meg a lányok Berettyóújfaluban

2018-03-04 21:31:16

Ha az egész bajnokságban úgy játszottak volna a mieink, mint december óta (5 győzelem és 1 döntetlen), most az aranyért lennénk harcban ez biztos. Így is örömteli a szereplésünk, hiszen a bronzérem szinte már biztos, de az ezüst sem elérhetetlen még...

Női futsal NB2, Keleti csoport, 17. forduló
2018. márc. 4. Berettyóújfalu

MVFC II - DEAC 2-4 (0-1)
STATISZTIKA ITT: http://futsalhungary.hu/merkozes/?itemId=1283881

DARÁNYI ANTAL:
- Voltaképp végig mi domináltunk, helyzete alig volt az ellenfélnek eleinte. Több üresre kijátszott lehetőségünk volt, amelyek egy részét belőttük, míg a hazaiak két pontrúgásból szerezték a két góljukat. Ha ezeket a rögzített játékhelyzeteket nem vesszük, egészen elégedett lehettem a védekezésünkkel, akárcsak a támadásainkkal. Ezzel a sikerrel, szinte már megvan a bronzérem.

GÓL

Lányaink az első félidőben csak egyszer találtak be (szép akció végén Vasvári Dorka adta a gólpasszt Dancs Rebinek, akinek már "könnyű" dolga volt - 0-1), ám a Berettyónak erre sem volt válasza. A második félidő hazai góllal indult, amikor egy pontrúgásból betett labdát vágtak a kapunkba a hazaiak (1-1).

GÓL

A szépen kijátszott helyzetek sorát folytatva Fekete Gabi pörgette be a labdát, s szerezte vissza a vezetést nekünk pár perccel később (1-2). Ám a Mezei Vill ismét pontrúgásból egalizált a 32. percben (2-2).

GÓL

Ezt követően azonban már csak a mieink "szólaltak" meg, Balla Ancsa kétszer is! Először egy kipattanót lőtt vissza, s talált be (2-3), majd egy kontra végén játszottuk ki remekül a szituációt (2-4).

A DEAC visszaadta a kölcsönt a Mezeinek a tavalyi hazai 2-3-as vereségért, de még többet ér az, hogy jó ideje masszív csapatunk teljesítménye, s még az időnkénti hullámvölgyeket is elbírja.

Ellenfelünk 2-2-nél rúgott egy kapufát - az meleg volt -, de mi is eltaláltuk kétszer a lécet: Máriás Niki kapufájánál például már ünnepelt csapatunk, amikor kiderült, hogy kifele pattant a labda a belső éléről...

Ezen a napon ráadásul Bornemissza Barbara nélkül értük el újabb, a bajnokságban összességében 7. győzelmünket.

Az NB2 Keleti csoportjában jelenleg a DEAC a 3. helyet foglalja el 22 ponttal. Előttünk a 25 pontos, de eggyel többet játszó Rubeola áll, míg a csoportot már megnyerte a 32 pontos Skorpió.

Nagyításért katt a képekre.EZ JÖN MÉG!!!

A hátralévő két körben legalább egy pontot kell szerezni a biztos 3. helyhez (március 10-én Szolnokon játszunk, március 25-én itthon a Békéscsaba ellen).

Ám ha a Rubeola megnyeri 1 még hátra lévő meccsét (elég sanszos a Békéscsaba ellen), mi pedig mindkét meccsünket, akkor egyenlő pontszámunk lesz. Ez esetben először a több győzelem dönt, de az egyenlő lesz a fenti esetben. Aztán pedig a gólarányt nézik. Ez érdekesen alakulhat még, hiszen a Rubeolának most +25, a DEAC-nak +24!!! Tehát van esély arra, hogy optimális esetben behozzuk őket... S akkor a 2. helyen végzünk.

Ám ezzel ne foglalkozzunk még! Mindez akkor számít csak, ha Szolnokon tudunk nyerni szűk egy hét múlva...

Szép volt, csajok!

Duma, címlapfotó (archív): Koppányi Szabolcs
Csapatkép: Berettyóújfaluban "lőtték" a csajok


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-03-04 21:31:16

további cikkek a témában