Niki és a csapat is akarja a 3 pontot ma!!!

2018-03-04 15:19:42

A mai Berettyó - DEAC női futsalmeccs előtt beszélgettünk Máriás Nikivel arról, hogy mit gondol a riválisról, a szezon hátralévő részéről, valamint a mi csapatunkról. Ma pedig 18.00 órától HAJRÁ, DEAC!!! Kell a 3 pont!

A facebookon további képek, katt IDE!

1. Követed a többiek meccseit is? Ha igen, láthattad, a Rubeola legyőzte a Berettyót, vagyis a csömöriek meglógtak kicsit előlünk, de a Mezei mögöttünk maradt. Ma pont náluk játszunk. Mit vársz a DEAC-tól ezen a fontos meccsen?

MÁRIÁS NIKI:
- Követem! Ami azt illeti a Berettyó jól indított az első félidőben, vezettek is, de a végén mégis megtorpantak valami miatt.. Igen, meglógtak a csömöriek, de ez még korántsem jelenti azt, hogy ne lenne esélyünk behúzni eléjük. Azt várom a csapattól, hogy közös erővel, csapatmunkával (ahogy eddig is történt) győzelemre tudjuk vinni csapatunkat! Kellő magabiztossággal és dinamikus mozgásokkal - meg persze némi szerencse is kell hozzá - remélhetőleg megszerezhető lesz a 3 pont is a Berettyó ellen!

2. A bajnoki feljutás - egyelőre - úgy tűnik, hogy már elszállt, bár a rossz kezdés után szépen teljesített a csapatunk. Azzal most ne foglalkozzunk, hogy esetleg ha nem vállalja valaki a következő szezont az NB1-ben, még bármi előfordulhat. Szóval hogy érzed, akár a 2. helyet is megcsíphetjük vagy a realitás az a bronzérem lehet innentől - és azt sem adják ingyen?!

MÁRIÁS NIKI:
- Véleményem szerint sikerülhet a második hely elérése. Azért is merem ezt így "kijelenteni", mert igaz, hogy rosszul kezdett a csapat az elején, de ettől függetlenül összeszedettségben sokat fejlődött a játékunk mind a védekezést, mind a támadást ide értve. Ha sikerül el hoznunk a 3 pontot a Berettyótól, akkor a következő célunk a Szolnok lehet, amire szintén oda kell majd összpontosítanunk, ha tényleg az ezüstöt akarjuk elérni.

3. Milyennek érzed csapatunk játékát, teljesítményét az utóbbi időszakban - valamint a keretben lévő hangulatot, kapcsolatot a csapattársakkal?

MÁRIÁS NIKI:
- Amint már az előző kérdésnél is válaszoltam, hogy a bajnoki rajt óta rengeteget változott a játékunk, egyre jobban csiszolódunk és haladunk felfelé. A csapathangulat jó és megértő, poénos, kiváltképp, ha Horváth Renike is jelen van az edzéseken. Nincs sem személyeskedés, sem ujjal mutogatás közöttünk, és ez a csapat fejlődésében segít, aminek nagyon örülök

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotók: Papp Attila, Koppányi Szabolcs és facebook


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-03-04 15:19:42

további cikkek a témában