A DEAC kupadöntőt vívhat a hétvégén!!!

2018-02-28 21:24:45

Elek Gergő tréner nem kerget illúziókat, de bizakodik abban, hogy vasárnap is lesz még dolgunk Nyíregyházán! Magyar Kupa final four: március 3-4. - Continental Aréna.

A Magyar Kupa legjobb 4 csapata között játszik a DEAC férfi futsalcsapata a hétvégén (március 3-4. Nyíregyháza, Continental Aréna). A szombati elődöntőben a régi ismerős Rubeola lesz a mieink riválisa. Aki nyer, másnap 19.30-tól megküzdhet a Mezei Vill - Haladás párharc nyertesével az idei Magyar Kupa aranyért. 

Nagyításért katt a képre!

1. A Magyar Kupa négyes fináléjában a mi elődöntőnk során DEAC - Csömör párharcot vívnak a csapatok. Elsőre azt mondtad, örülsz, mert így van esélyünk a nagydöntőbe kerülni. Aludva rá párat, most hogy látod akár az esélyeket, akár azt, hogy milyen céllal utazunk Nyíregyházára hétvégén?

ELEK GERGŐ:
- Egyértelműen győzelmi céllal! A Csömör ért el megsüvegelendő eredményeket a kupában, de nem mérhető a másik két elődöntőben lévő csapathoz. Ezért továbbra is szerencsésnek érzem magunkat az ellenfél miatt.

2. A Rubeola nemcsak patinás klub, amelyik ismét a legjobbak közé igyekszik, de egyúttal az a gárda, amelyik nyilván feni ránk a fogát, hiszen a mi NB1-be történő feljutásunk többek között az ő testükön keresztül történt meg. Miben (állomány, stílus stb.) változott a mostani Csömör a tavalyihoz képest, amelyen parádés meccseken végül sikerült "túllépnünk"?

ELEK GERGŐ:
- A váza a csapatnak nyilván ugyanaz. Ezek mellett sok fiatal alkotja a csapatukat. A klubmodell amit kialakítottak kifejezetten tetszik. Ugyanott nagy pályáznak a játékosok, ahol futsaloznak, ez egy lépéssel előrébb van mint a mi lehetőségeink. Folyamatosan útban vagyunk egymásnak a nagy pályával...

3. Kondás Kristóf ugye csak bajnokiról hiányzik majd egy meccset? Nagyjából számíthatsz mindenkire hétvégén?

ELEK GERGŐ:
- Kondást 1 bajnokiról tiltották el. Nem tudom, hogy kire számíthatok, mivel a "mennyeiben" forduló lesz... Van akinek az a fontosabb...

Duma, fotó, plakát (a www.futsalhungary.hu fotómontázsának felhasználásával): Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-02-28 21:24:45

további cikkek a témában