Sok van még ebben a csapatban

2018-02-13 14:43:31

A Nyírbátor még nem vesztett pontot az NB3-as bajnokságban, ám a DEAC nem akarta tisztelni ellenfelét akként, hogy önként fejet hajt előtte. Végül azonban mégis muszáj volt, mivel a rendkívül gyenge kezdésünk, vagyis a hazai 5-0-s vezetés után bár rákaptunk a játék ízére (4-3 ide a maradék időben), de a kezdeti negyedóra megpecsételte a sorsunkat. Ezzel együtt is a DEAC NB3-as, nagyon fiatal játékosokból álló alakulata 5. a tabellán, ráadásul a dobogó is reális közelségben van.

Férfi futsal NB3 18. forduló
2018. 02. 12. Nyírbátor

Nyírbátori SC - DEAC 8-4 (5-2)
DEAC gólok: Blága (2), Vad (2)

ZSUPONYÓ LEVENTE:
- Bealudtunk a kezdésnél. Amit előzetesen a jobbik sorunknak gondoltunk, és nekik kellett volna szállítaniuk a gólokat, betlizett, s mint később kiderült ebben az időszakban el is dőlt a mérkőzés. Futsalban pár gólos hátrányból fel lehet állni, s erre is készültünk utána, de a második félidőben is nagy hibákat vétettünk. A helyzeteink megvannak, de sorra kimaradnak. Ezúttal is rengeteget hagytunk ki. Ám mégsem ez a legfontosabb orvosolnivaló, hanem a védekezésünk. Amíg ugyanis ennyi gólt kapunk, és az eredményt követve kell játszanunk, nem fogunk igazán nagy dolgokat elérni.

A hazaiak rögtön rávetették magukat a mieinkre, és 3 perc után 2-0-ra, az első negyedóra végén 5-0-ra vezettek. A DEAC-os srácok azért összekapták magukat, és a szünetig kettőt ledolgoztak a hátrányból Blága és Vad révén (5-2).

A második félidő egy szerencsétlen momentummal - ha nem is kezdődött, hiszen a 29. percben esett ez a találat - folytatódott, miután öngólt vétettünk, amire a hazaiak még rákontráztak (7-2), ám a végét megnyomva Vad és Blága ismét betalált, így, bár kaptunk is gólt, de szolidabb különbségű lett a vereségünk - egy amúgy ezen a szinten top csapat otthonában, ifjoncokból álló kerettel (ebből lehet tanulni majd...).


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-02-13 14:43:31

további cikkek a témában