Verjük meg a veretlent, csajok!

2018-02-07 11:55:55

A DEAC női futsalosai most vasárnap a listavezető, eddig még pontot is csak egyszer veszítő salgótarjáni Skorpióhoz látogatnak. Darányi Antal edző gárdája itthon egy briliánsan rossz rajt után (reméljük még egyszer nem produkálnak ilyet lányaink) visszajöttek a meccsbe a tarjániak ellen, de végül 5-3-ra kikaptak. Ám eljött az ideje annak, hogy kilépjünk az árnyékból és az oroszlánt saját barlangjában gyűrjük le!

A DEAC NB2-es hölgyei az egész idényt szerencsétlenül kezdték (szó szerint, hiszen egymás után sorjáztak az egy gólos vereségek). Persze főleg mi magunk tehettünk arról, hogy még Fortuna sem vett a kegyeibe minket. Ám jó pár forduló óta hozza a mérkőzéseket a csapat. Emellett az őszi Skorpió elleni meccsből kiindulva sem írható le a DEAC a veretlen éllovas otthonában.

Igaz, csakis 100%-os teljesítménnyel lesz sanszunk, de képesek rá lányaink, hogy ne csak megcibálják azt a bizonyos bajszot (hogy az oroszlános hasonlatnál maradjunk), de akár ki is tépjék azt.

Nagyításért katt a képre!

DARÁNYI ANTAL:
- Hátrány a számunkra, hogy az elmúlt hetekben nekünk nem volt tétmeccsünk, a Skorpiónak azonban igen. Ez sose jó... Ám edzettünk ahogy szoktunk, és bár a nagy pályás idény bekavart rendesen a felkészülésünkbe, de bízom benne, hogy felvesszük a kellő fordulatot és visszavágunk az itthoni vereségért! Az első meccsen az előre felvázolt forgatókönyvet ki lehetett dobni, hiszen rögtön beszedtünk két gólt, majd még egyet. A 7. percben 0-3 volt... Na, innentől elkezdtünk azonban játszani, és partiban voltunk a Skorpióval. Remélem, hogy most már az 1. percben bekapcsolják azt a bizonyos gombot a csajok a kis fejükben, ez esetben ki-ki meccset játszhatunk.

Ami az első találkozót illeti, emlékezhetünk rá, már a 2. percben kétszer betaláltak a tarjániak. Ez olyan gyomrost vitt be a csapatunknak, amiből bár kikecmergett, de végig vittük magunkkal a terhet, hogy loholhatunk egy amúgy is remek csapat nyomában. Most ilyenre figyelmetlen időszakokra nem számítanánk, ha lehet, lányok!

A csapat vasárnap 9.45-kor indul a DESOK elől, és elzötyög Salgótarjánba, ahol essünk neki a Skorpiónak!

Persze csak ésszel...

Duma, plakát: Koppányi Szabolcs
Plakátfotó: Papp Attila (az itthoni DEAC - Skorpió meccsen készült)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-02-07 11:55:55

további cikkek a témában