Szombaton két, hétfőn egy meccs az UP országos bajnokságokban

2018-01-30 23:29:29

Az NB1-es futsalbajnokságban a kis szünet után hamarosan ismét pályán láthatjuk a DEAC-ot (a kupában február 14-én itthon, a bajnokságban pedig már február 9-én Bőnyben), ám az utánpótlásunk eközben is zakatol.

Ezen a héten szombaton az U17-esek és az U20-asok is itthon játszanak (közben a megyei bajnokságban érdekeltek is "labdába rúgnak"), az NB3-asok pedig hétfőn fogadják aktuális riválisukat. Lássuk sorban ezeket az eseményeket (Zsuponyó Leventét kérdeztük az esélyekről)!

- SZOMBAT (feb. 3. 9.00) - AGRÁR
U20: DEAC - ZTE

- SZOMBAT (feb. 3. 11.00) - AGRÁR
U17: DEAC - ZTE

- HÉTFŐ (feb, 5. 18.00) - DESOK
NB3: DEAC - Flamingo KLC

ZSUPONYÓ LEVENTE:
- Az NB3-ban szoros mérkőzésre számítok a Flamingo ellen, mivel ügyesek, gyorsak, harapósak leendő vendégeink.... Mi meg hektikusan játszunk egyelőre, vagyis bármi lehet. Azért, persze győzni akarunk!- A szombati UP meccseken az eredeti kiíráshoz képest 1-1 órával előbb, vagyis kilenckor és tizenegykor kezdünk. A ZTE kérésére, mivel előző este itt alszanak... Innentől kezdve más a felállás, mert nem fáradtan érkeznek, mint eddig mindenki ellen. Amúgy meg az U20-asok most verték a Fradit, aki listavezető volt... (első sikerét érte el a ZTE a bajnokságban, éppen az első helyezett ellen 4-3-ra - no comment - a szerk.). Mi mindenképpen arra törekszünk, hogy domináljunk, és hogy mindkét csapatunk ponttal, pontokkal gazdagodjon. Nehezítő körülmény, hogy ugyanabban az időpontban megyei U17 és U19 mérkőzések is lesznek, így egészen biztos, hogy nem teljes, ezzel együtt nem is a legerősebb kerettel fogunk a mérkőzéseken kiállni, egyik találkozón sem.

Tegyük hozzá, hogy a ZTE az U20-ban továbbra is sereghajtó, míg a DEAC a középmezőnyben található 4 sikerrel és 5 vereséggel. Ám ettől még a feltámadóban lévő egerszegiek kemény ellenfelek lesznek - mint vélhetően innentől kezdve mindenkinek a bajnokságban.

Az U17-esek között a ZTE két hellyel megelőzi a DEAC-ot, ráadásul itt a mieink az utolsók, ám a utóbbi meccseken nagyon komoly előrelépés volt tapasztalható a mieinknél, szóval ezután kösse fel bárki a gatyáját, ha velünk néz szembe!

Jó meccseket és jó szurkolást SZOMBATON (Agrár) és HÉTFŐN (DESOK), itthon!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotók (archívak): NB3 - Koppányi Szabolcs, U17 és U20 - Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-01-30 23:29:29

további cikkek a témában