Be kell rúgni, srácok!!!

2018-01-11 15:11:04

Nem tilos! Sőt, engedélyt kapott rá minden DEAC futsalos az edzőtől, Elek Gergőtől, hogy meccsnapon különösen ajánlott berúgni...

JÖN!!! DEAC-FRADI!!! PÉNTEK!!! 18.00!!! DESOK!!!

1. A Fradi egy iksszel, mi egy "nem mindig igazságos a sport" típusú Berettyó elleni vereséggel hangoltunk a hazai meccsre. Milyen meccs lehet ebből szerinted a DEAC és a Fradi között?

ELEK GERGŐ:
- A támadásunk rendben volt legutóbb, már csak be kell rúgni a helyzeteket... Védekezésben kell az óriási egyéni hibákat, álmaimban nullára, a valóságban kezelhetően minimálisra csökkenteni. Ez a Fradi ellen már sikerült, ha még egyszer sikerül, megint győzhetünk!

2. Éppen az FTC ellen kezdtük meg a pontokat gyűjteni ősszel, egy idegenbeli, mondhatni bravúrgyőzelemmel (0-1). Most már azonban nem vagyunk sötét lovak a számukra. Mit szeretnél látni a pályán, az eredménytől függetlenül? (Az nem kérdés, gondolom, hogy bár nem vagyunk önhittek, de a sikerben bízunk a Fradi ellen is.)

ELEK GERGŐ:
- Az első meccshez képest nagyobb dominanciát, labdabirtoklást, felállt védelem ellen több, minőségibb támadásvezetést várok. Ezzel ki is lehet kapni és lehet e nélkül is nyerni, de ezt várom! Ha győzelemmel jön az nem baj...

Csak a Fradi... elleni meccs - pénteken... Jan. 12. 18.00 DESOK egyetemi sportcsarnok.

Duma és plakát: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-01-11 15:11:04

további cikkek a témában