Veszprém-verés DEAC módra

2017-12-18 21:29:48

A fenti menü volt soron pénteken este a DEAC férfi futsalosainál... Köszönjük szépen, finom volt!!!

Férfi futsal NB1, 11. forduló
2017. dec. 15. Debrecen

DEAC - Veszprém 7-4 (3-1)
STATISZTIKA: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16815/11/1281177.html

ELEK GERGŐ edző és FARAGÓ ÁDÁM kapus nyilatkozata a meccs után itt tekinthető meg (Móré Bendegúz készítette).

KÉPGALÉRIA (Papp Attila fotóiból) itt.

Erre talán a legmerészebb álmainkban sem gondolhattunk. Hiszen a Veszprém együttese átlagban 3 gólt kap meccsenként - erre rúgunk nekik 7-et. Illetve egy masszív, rutinos gárdáról beszélünk, amelyet kiváló edző dirigál Madarász János személyében. Veszprémben 3-1-re ők nyertek. Erre mi most végig vezetve megérdemelten gyűrtük le őket. Nem visszavágva, hanem egy fontos, így karácsony előtt különösen kellemes győzelmet aratva. Szép volt, srácok!

A meccsen csapatkapitányunk, Kasuba Máté már az első percben beköszönt (1-0), ami után végig nálunk volt már az előny.

A félidő derekán Esztergomi Ádám és Varga Dani is betalált (3-0), ám a vendégek klasszisa, Tatai József villant rögvest (3-1), mégis, kiváló szünetbeli részeredménnyel mehettek szusszanni a mieink.

A második félidő ugyanúgy kezdődött, mint az első. Varga gólja a 21. percben újra megadta az alaphangot (4-1). A látogatók nem találtak fogást rajtunk, se a mezőnyembereken, ám ha mégis, akkor pedig kapusunkon, Faragó Ádin már végképp nem. Ráadásul a fontos láncszemnek számító, ám most egy időre kidőlő Szentes-Bíró Tamás nélkül vitték véghez mindezt a fiúk.

A meccs hajráját felvezetendő Bun Rolan, majd a 31. percben Kántor Tamás is eredményes volt (6-1)... No comment - szaladt a DEAC szekere!

Jó leírni ismét: a DEAC 6-1-re ment az ellen a Veszprém ellen, a remek DESOK közönsége előtt, amelyik korábban oda-vissza verte az Aramist, elkapta a Nyírgyulajt és a Dunaferrt is, meg minket, még a 2. fordulóban. S ez a Veszprém a három top csapat közül a Győrtől és a Haladástól is csak 1-1 góllal kapott ki, egyedül a Berettyó verte meg őket nagy különbséggel (azon a meccsen, emlékezhetünk rá, 2-0-ra még a Veszprém ment, de utána beindult a latin henger a Mezeinél...). Illetve egy olyan meccse volt eddig a bakonyiaknak, amelyet nem raknak a kirakatba, ez pedig a Bőny elleni 0-1 (idegenben).

És akkor most a DEAC, öttel vezetett ellene a találkozó háromnegyedénél...

A hátralévő időben már nem volt megállás. Tar révén szépítettek a vendégek (6-2), majd Kántor ismét betalált (7-2), ami után a mindent egy lapra feltévő Veszprém még két utolsó perces gólt berámolt (7-4), de a diadal a DEAC-é lett - nagy-nagy örömöt szerezve minden szimpatizánsunknak.

Bravó, DEAC!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-12-18 21:29:48

további cikkek a témában