A félidei egygólos hátrányból 4 gólos győzelem lett

2017-12-09 18:44:52

Darányi Antal együttese ismét lépett egyet előre a fejlődésben. A DEAC női futsalosai már az első játékrészben is vezettek a korábban őket legyőző Rubeola otthonában, de aztán a hazaik fordítottak. A második félidőben viszont nem volt már visszaút a csömöriek számára, amikor újra mi kerültünk fölénybe, hiszen nemcsak gólt nem kapott a DEAC, de ellenfelének sok lehetőséget sem adott a gólszerzésre míg a mieink a végül mesterhármast jegyző Dancs Rebi vezetésével 5-öt vágtak a hazaiaknak.

Női futsal NB2, Keleti csoport, 10. forduló
2017. dec. 09. Csömör

Rubeola FC Csömör - DEAC 4-8 (4-3)
STATISZTIKA: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16851/10/1283847.html

DARÁNYI ANTAL:
- Nem okozott meglepetést az ellenfél. Az első félidőben is jól játszottunk, de e mellé buta gólokat kaptunk. A második félidőben viszont hatványozottan megvalósították a lányok a megbeszélteket, s egy bravúrgyőzelmet arattunk egy jó Csömör otthonában. AZ első meccshez képest ők nagyjából azt hozták, mint akkor, mi azonban sokkal jobban játszottunk (amikor kikaptunk itthon eggyel - a szerk.). Azt játsszuk végre, amit szeretnénk, mind védekezésben, mind támadásban. Úgy érzem azért nullára lehozni egy félidőt egy Rubeola csarnokában bravúr.

Magyarán - összefoglalva a tréner mondandóját - ami legutóbb egy gyengébb együttes, a Békéscsaba ellen gyakorlatilag az egész meccsen ment, most egy erős gárdával szemben is ment egy félidőn át - sőt... Ez bizakodásra ad okot a jövőre nézve.

A MECCS

Az egyre gólerősebb, most pillanatok alatt duplázó Bornemissza Barbi révén elég jól kezdtünk, hiszen a kezdeti "ismerkedés" után az ötödik percre már kettővel vezettünk (0-2). Egy esetleges mai sikerrel akár holtversenyben az élre ugró Csömör otthonában ment igen jól a lányoknak a futsal, ám a hazaiak magukra találtak a játékrész végére. Először még a 6. percben szépítettek, ám ezt követően ismét mi jöttünk (Dancs (1-3). Viszont jöttek az elkerülhető gólok, s máris fordult a kocka (4-3).

Ami nagyon pozitív a DEAC megítélését illetően, hogy annak ellenére, hogy 3 perc alatt kaptak hármat a csajok, egyáltalán nem roppantak össze, hanem a második félidőben - egy kis edzői ráhatásnak is köszönhetően az öltözőben - megtáltosodva eldöntötték a bajnokit.

A 24. percben Dancs Rebi két villanása adta meg az alaphangot (4-5), majd egy számunkra szerencsés góllal növeltük előnyünket, végül Bala Ancsi és Erdős Herci is betalált: teljesé téve örömünket (4-8).

Ez az, hölgyek!

A tudás számít, de gyanítható, hogy egy kis szerepe a múltkori békéscsabai 12-0-s győzelmünk utáni gyors "technikai értekezletnek" is volt szerepe ebben a sikerben. Amikor is az egyik debreceni kultúrintézményben tartottatok szakmai jellegű továbbképzést az éjszakába hajlóan... Alakul a kémia is... 

Várjuk a hasonló folytatást. Ismét!

Duma: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-12-09 18:44:52

további cikkek a témában