Fontos lenne egy győzelem

Frissítés: 2020-02-07 12:14:44

A Debreceni Egyetem női futsalosai a Gyulai Amazonokkal találkoznak az NB I 14. fordulójában, az összecsapás vasárnap 18.30-kor kezdődik. Az ötödik helyen álló ellenfelünk nemrég a TFSE csapatától rabolt pontot hazai környezetben, vagyis egyáltalán nem lesz könnyű dolga Üveges Katalin játékosainak. Ettől függetlenül Krascsenics Csilla elmondta, győzelemre készül a DEAC.

Együttesünk számára nem alakult valami jól az előző játéknap, hiszen a Tolna-Mözs otthonában 5-2-es vereséget szenvedett. A meccsen ugyan kétszer is vezettünk, de a hajrában a tolnaiak akarata érvényesült. A DEAC a harmadik pozíciót birtokolja a táblázaton, de a mezőny szorosságát mutatja, hogy a listavezető TFSE-Szertarsport.hu előnye mindössze két egység.

"A múlt heti mérkőzés elég rosszul érintett bennünket, de már sikerült túllépnünk a tolnai bajnokin. Sajnos az utóbbi időben kicsit az öltözőben maradunk a szünetben, ezt kellene kiiktatnunk a játékunkból. A tolnaiak kicsit a mumusunkká váltak, de a Magyar Kupában vissza akarunk vágni nekik" - nyitotta a beszélgetést Krascsenics Csilla. "Gyulán szeretnénk megszerezni a három pontot, ehhez arra van szükség, hogy a meccs elejétől a végéig maximálisan koncentráljunk. Riválisunk egyik erőssége a csapategység. A gyulaiakat hazai környezetben már legyőztük 3-1-re. Azon a találkozón nagyobb különbség is lehetett volna, ha a lehetőségeinket jobb százalékban értékesítjük" - mutatott rá a magyar válogatott futsalosunk, aki hozzátette, a helyzetkihasználáson javítaniuk kell a folytatásban.

Érdekesség, hogy a DEAC legutóbb október elején tudott idegenben tétmeccsen diadalmaskodni. Csilla elárulta, ezt a rossz szériát igyekeznek megszakítani a hétvégén. Üveges Katalin Fekete Gabriellára és Böröczky Szilviára sem számíthat, de Horváth Petra már megkezdte az edzéseket, így ő minden bizonnyal bevethető állapotban lesz a vasárnapi összecsapáson.

Női futsal NB I 14. forduló
Gyulai Amazonok-DEAC
2020. 02. 09. (vasárnap) 18:30, Gyula Városi Sportcsarnok


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2020-02-07 10:54:00

további cikkek a témában
Responsive image
Az első sikernek és a 18 gólnak tapsolhattunk

Biró Ádám * 2018-02-06 07:34:52

Responsive image
Győzelemmel nyitottuk a szezont

Biró Ádám * 2019-09-09 08:22:00