Rangadóval zárjuk az évet

2019-12-14 13:11:00

A DEAC női futsalosai a válogatott szünetet követően a TFSE-Szertarsport.hu arénájában folytatják a szereplésüket az élvonalban. A rangadót vasárnap 18.30-tól rendezik meg a Vasas Sportcsarnokban. Üveges Katalin együttese jelenleg a második helyen áll a táblázaton, míg a vetélytársunk a harmadik pozíciót birtokolja. A két együttes között csupán kettő pont a különbség.

A TFSE a legutóbbi körben ugyan felülmúlta a Szekszárdot, ám ezt megelőzően zsinórban három meccset is győzelem nélkül zárt. A gárda húzóembere Pádár Anita, a rutinos játékos már 19 találatot szerzett a bajnokságban. Pádár szeptember végén a DESOK-ban ugyancsak beköszönt, de ezen a találkozón nem ő, hanem a három gólig jutó Tell Zsófia volt a nyerőember. A TFSE az ütközetet 4-3-ra nyerte meg.

"Jó meccsnek ígerkezik a hétvégi, győzni szeretnénk, szükségünk van a három pontra. Abban is biztos vagyok, hogy ellenfelünk nem fogja könnyen adni magát. A TFSE-ben vannak rutinos játékosok, akik a hátukon viszik a gárdát, de ebből a szempontból mi sem állunk rosszul. Úgy gondolom, egységesebb csapatot alkotunk, mint a riválisunk" - kezdte a beszélgetést Kósa Viktória, aki visszaemlékezett az őszi összecsapásra is. " Nem szoktam a játékvezetést bírálni, de azon a mérkőzésen több igazságtalan döntés is született ellenünk, amiből profitálni tudott a TFSE. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor mi sem tudtuk a legjobb formánkat nyújtani. Az elkövetett hibáinkat igyekszünk kijavítani a hétvégén" - fogadkozott kapusunk.

Nemzeti együttesünk nemrég a Visegrádi Négyek Tornáját nyerte meg. A kupagyőzelemből Üveges Katalin, Tóth Nóra, Horváth Viktória és Krascsenics Csilla is kivette a részét. A válogatott pauza alatt a DEAC-nál sem állt meg az élet.

"A szünet során tréningeztünk, sőt, edzőmeccset is játszottunk a Hajdúböszörménnyel. Meghatározó játékosaink nélkül is megvertük a HTE-t, aminek nagyon örültünk. Természetesen gratulálok a válogatottban szereplő csapattársaim teljesítményéhez és a kupagyőzelemhez. Reméljük, hogy vasárnap is lesz okunk ünnepelni" - zárta mondandóját Kósa Viki.

Női futsal NB I. 11. forduló
TFSE-Szertarsport.hu-DEAC
2019. 12. 15. (vasárnap) 18:30, Vasas Sportcsarnok


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-12-14 13:11:00

további cikkek a témában