A DEAC-os játékosok is kivették a részüket a kupagyőzelemből

Frissítés: 2019-12-11 11:30:03

A magyar női futsalválogatott a Visegrádi Négyek Tornán szerepelt. Nemzeti együttesünk a cseheket és a szlovákokat is magabiztosan győzte le, így megszerezte a trófeát. A mieinknél Horváth Viktória, Üveges Katalin, Krascsenics Csilla és Tóth Nóra személyében négy DEAC-játékos is kivette a részét a diadalokból. Horváth Viki három találatának köszönhetőn a viadal legeredményesebb futsalosa lett.

A magyar válogatott néhány hete a szerbeket győzte le kétszer, Dombó János alakulata ezúttal a Visegrádi Négyek Tornáján tesztelhette a tudását. A lányok először Csehországot verték 4-0-ra, a találkozón Horváth Viktória duplázott. A csehek kipipálása után a szlovákok sem tudták lefékezni a mieinket, északi szomszédunk ellen 7-3-as diadalt arattunk. A gólgazdag találkozón Horváth Viki és Krascsenics Csilla is beköszönt. A két sikernek köszönhetően megszereztük a trófeát, Horváth pedig a viadal legeredményesebb játékosának bizonyult.

"A csehek ellen a győzelem reményében futottunk ki a pályára. Szerencsére sikerült a célunkat teljesíteni, jobb helyzetkihasználással még nagyobb különbség is lehetett volna a két csapat között. A szlovákokkal vívott találkozón szintén a diadal lebegett a szemünk előtt. A hajrában már kicsit érződött a csapaton a mentális fáradtság, ennek ellenére sikerült elhódítanunk a kupát. Nagyon büszke vagyok a csapatra. Örülök, hogy három gólt is szereztem a tornán, de azt is tudom, hogy nem dőlhetek hátra, hiszen gyakorlatilag mindenben fejlődhetek. A csapattársaim nagyon segítőkészek, hamar be tudtam illeszkedni. A nemzeti együttesben szerzett élmények arra ösztökélnek, hogy az edzéseken ugyanolyan elánnal dolgozzak, mivel szeretnék ismét meghívót kapni. Amiatt is boldog vagyok, hogy eddig hibátlan a mérlegem a válogatottban" - nyilatkozta Horváth Viki.

A magyar válogatott eredményei:

Magyarország-Csehország 4-0 (1-0)
gólszerző: Horváth (2), Kota, Beke

Magyarország-Szlovákia 7-3 (6-1)
gólszerző: Ganczer (2), André (2), Horváth, Kota, Krascsenics

Kép forrása: futsalhungary.hu


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-12-11 11:22:00

további cikkek a témában
Responsive image
A betegosztályról erősödhet a futsalcsapat

Biró Ádám * 2019-03-02 13:51:49

Responsive image
Teher marad, nyerni kell pénteken!

Biró Ádám * 2019-05-02 15:41:00

Responsive image
Veszprémben próbálunk meglepetést okozni

Biró Ádám * 2019-08-24 09:00:00