A rangadót is behúznánk

Frissítés: 2019-11-22 11:11:53

A válogatott szünetet követően folytatódik a küzdelem a női futsal élvonalban. A listavezető DEAC csúcsrangadót játszik a második helyen tanyázó Astra otthonában, a két élcsapat mérkőzése szombaton 19 órakor veszi a kezdetét. Korábban már legyőztük az ellenlábasunkat, és Tóth Nóráék újra erre készülnek.

A kilencedik forduló legpikánsabb meccsének az Astra-DEAC ütközet ígérkezik, hiszen mindkét csapat remekül szerepel a bajnokságban. A házigazda eddig 17 egységgel gazdagodott, míg Üveges Katalin gárdája 19 pontot gyűjtött. Alakulatunk szeptember derekán már két vállra fektette Dombó János tanítványait. A 4-3-as debreceni sikerrel záruló ütközeten az első félidőben az Astra kétgólos előnyre tett szert, ám a szünet után ritmust váltottunk, így a DESOK-ba kilátogató drukkereink ünnepelhettek.

"Az első játékrészben kissé meg voltunk illetődve, ezt kihasználta ellenfelünk. A folytatásban összekaptuk magunkat, így hamar fordítani tudtunk. Kósa Viki is parádés teljesítményt nyújtott a kapuban, büntetőket fogott, vagyis főszerepet vállalt a diadalból" - kezdte a beszélgetést Tóth Nóra. "A hétvégén kemény, hajtós meccsre számítok. Mindent meg fogunk tenni, hogy ismét győztesen hagyjuk el a pályát, bár ez nem ígérkezik egyszerű feladatnak. Gőzerővel készülünk a találkozóra, videókat tekintünk meg a riválisunkról, emellett az edzéseken mindenki maximális fordulatszámon pörög" - mutatott rá a játékosunk.

Nóri számára az előző hét is eseménydúsan telt, hiszen először szerepelhetett a nemzeti együttesünkben. Tóth mellett Üveges Katalin, Krascsenics Csilla és Horváth Viktória is meghívót kapott. Lányaink a szerbekkel kétszer is megmérkőztek, mindkét összecsapás a mieink sikerével zárult.

"Felemelő érzés volt a címeres mezben pályára lépni. Az első mérkőzésen talán túlságosan izgultam, ami meglátszódott a játékomon. A második találkozón már higgadtabb voltam, jobb teljesítményt nyújtottam. A meccsek mellett kemény edzéseken vettünk részt, amelyeken elsősorban az újoncokat próbálták felkészíteni a nagyobb iramra. Összességében hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk, taktikailag és erőnlétileg is sokat profitáltunk" - vélekedett Tóth Nóra, aki hozzátette, nagyon boldog, hogy szerepet kapott a válogatottban.

Női futsal NB I. 9.forduló
Astra Kkfházi Bulls FC-DEAC
2019. 11. 23. (szombat) 19:00, Üllő Városi Sportcsarnok


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-22 11:04:00

további cikkek a témában