A Kecskemét otthonában folytatjuk

2019-11-03 14:44:00

A Debreceni Egyetem férfi futsalosai szűk egy hónapot követően újra bajnokit játszanak. Elek Gergő együttese hétfő este a Kecskeméttel csap össze. A meccs esélyesének a DEAC számít, mivel az újonc hét meccsen csupán négy pontot szerzett, míg az ötödik helyen álló alakulatunk a legutóbbi három bajnokiján nem hibázott.

A Rubeola, a Fradi és az Aramis legyőzése után futsalcsapatunk a Kecskemét felülmúlására készül. A hírös városiak jól kezdték a szezont, ugyanis első két fellépésükön négy pontot zsebeltek be, de a folytatásban eltűnt a kezdeti lendület, amit bizonyít, hogy az előző négy meccsét elbukta hétfői vetélytársunk.

"Nem szabad lebecsülnünk a kecskemétieket. Amennyiben maximális fordulatszámon pörgünk, jó esélyt látok a győzelemre. Ellenfelünk taktikája elsősorban a stabil védekezésre épül, a megszerzett labdákból pedig gyors akciókat próbálnak vezetni. Ebből kiindulva valószínűleg nekünk kell majd dominálnunk. A Kecskemét parkettán vívja hazai összecsapásait, ami számunkra kissé idegen, ezzel is meg kell barátkoznunk. Több barátom is a riválist erősíti, velük már napok óta beszélgetek a bajnokiról, és természetesen az ilyenkor szokásos adok-kapok sem maradt el" - nyilatkozta Szentes-Bíró Tamás.

Pallai Zsolt és Esztergomi Ádám régóta nem bevethető, rájuk ezúttal sem számíthat a szakmai stáb. Szerencsére újabb sérülés nem nehezíti a gárda életét.

Az NB I.-ben hosszabb pauzát követően folytatódik a küzdelem. A DEAC a pihenő alatt tréningekkel és felkészülési mérkőzésekkel igyekezett megőrizni remek formáját.

"Nekünk abból a szempontból nem jött jókor a szünet, hogy lendületben voltunk. Az utóbbi hetekben az utánpótlás csapatunkkal és a Nyírgyulajjal is játszottunk edzőmeccset. Csapatépítő programon is részt vettünk, vezetőedzőnk házavatója kiváló alkalmat teremtett arra, hogy kicsit lazítsunk" - mondta csapatkapitányunk, aki hozzátette ő és csapattársai egyaránt nagyon várják az újabb tétmérkőzést.

Férfi futsal NB I. - 8. forduló
SG Kecskemét Futsal-DEAC
2019. 11. 04. 19:00, Messzi István Sportcsarnok

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-03 14:44:00

további cikkek a témában
Responsive image
Békéscsabára teher nélkül utaznak a lányok

Biró Ádám * 2019-03-16 09:06:00

Responsive image
Két perc alatt 4 gól, és DEAC-siker!

Biró Ádám * 2019-04-29 20:24:52

Responsive image
Mariia Vaskovets is a DEAC-ot választotta

Biró Ádám * 2019-07-29 20:46:00