A böszörményiekkel csapnak össze a csajok szombaton - Debrecenben

2017-11-09 14:21:36

Nagyon kellene már az első siker a DEAC női futsalcsapatának, ám rágörcsölni sem szabad a remélt győzelemre, hiszen akkor cseszhetjük. Ezzel együtt is - bár újabb hiányzóval kell számolni hétvégén -, fel kell emelni a fejeket, lányok, és szétbombázni az ellenfelet!

Szurkolóink is sokat segíthetnek, várunk titeket!

Női futsal NB2, 6. forduló
2017. nov. 11. szombat 19.00
DESOK, Debrecen

DEAC - Hajdúböszörményi TE II

DARÁNYI ANTAL:
- Nem sok jóra számíthatok, az első sorból három emberünk nem lesz szombaton, legutóbb, ma, Balla Ancsi jelezte, hogy rendezvénye van, ezért nem tud játszani ezen a napon. Ellenfelünkről annyit, hogy évek óta együtt van a HTE, aki ellen, ha azt mutatjuk, amit az utóbbi időben, akkor kész szenvedés lesz ez a mérkőzés. Ráadásul bennünk van ez a "ha most se sikerül, mi lesz..." érzés. Mindemellett az edzéseken egyszerűen nem tudok a komplett kerettel dolgozni, ezért a mérkőzéseken érzésből próbálunk játszani.

Az edző véleményéhez annyit tegyünk hozzá, hogy nem kérdés, a gyakorláshoz ott kellene lenni az edzéseken mindenkinek. Ám hol ez, hol az hiányzik valami miatt. Ellenben biztosak lehetünk benne, hogy az első siker meghozná azt a mentális többletet, ami kellene a jobb folytatáshoz.

Eddig több meccsen is magunkat vertük meg, vagyis ha a legegyszerűbb megoldásokat választva, azt amit tudnak a lehető legjobban kiviteleznék a lányok, jóval előrébb tartanánk. A játék sebességéről pedig volt már szó korábban, azt nem szajkózzuk minduntalan.

Konkrétan nincs jó helyzetben a DEAC, ám ezen a sok nehézségen is felül lehet kerekedni - tökéletes hozzáállással például, és kellő, de nem túlzott lazasággal, meg némi önbizalommal.

Hajrá, lányok!

Duma, plakát: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-11-09 14:21:36

további cikkek a témában