Előretekintés: a pénteki DEAC - Aramis futsalmeccsre

2017-11-09 13:50:02

A pénteki DEAC - Aramis csata előtt Elek Gergő tréner válaszolt kérdéseinkre...

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK A DESOKBA!!!
2017. nov. 10. 18.00

1. Ez az Aramis elleni meccs lehet az - hiszen itthon főleg nem vagyunk esélytelenek velük szemben -, amelyiken nagyot bukhat a DEAC, de akár remek sikert is érhet el. Mitől függ szerinted, hogy melyik verzió jön be?

2. Milyen együttes látogat hozzánk pénteken?

ELEK GERGŐ:

1. Nem bukhatunk! Még mindig az iram felvétele, az NB1 megismerése a fő célunk. Az hogy helyenként - egyre sűrűbben - mi is NB1-es produkciót tudunk nyújtani, jelzi a fejlődésünket, de nem jelenti azt, hogy innentől kezdve ezt meg azt meg kell vernünk, mert ha nem jajj, mi lesz... Eredeti céljainkhoz tartjuk magunkat, amelyek közül legfőbb a bent maradás! Tehát egyelőre számszaki elvárás nincs, szóval vagy győzünk, vagy tanulunk. A csapaton belül mindannyian érezzük, hogy több volt a meccsben Újvárosban. Biztos vagyok benne, hogy részben ezért is többszörözött erőbedobás lesz pénteken, hogy a táblán is látszódjon a jó játék!

2. Ellenfelünknél a legnagyobb név az edző Frank Tamás. Ha csak azt vesszük, hogy nemrég a "B" licencen oktatóm volt, máris látszik szakmai kvalitása, arról nem is beszélve, hogy egy volt szövetségi kapitányról beszélünk! Ellenük vagyunk esélyesek? Ugye... Igazi futsalt játszó csapat sok forgással, speciális védekezéssel, ellenben például a Dunaújváros egyéni képességekre alapozó taktikájával.

Duma, plakát: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-11-09 13:50:02

további cikkek a témában