Visszatérnénk a helyes útra

2019-09-28 09:51:00

A Debreceni Egyetem férfi futsalosai bő két hét után újra bajnokit játszanak. Tóth Attiláék a Rubeolát fogadják a hét első napján. Krajcsi Bence szerint nincs nagy különbség a két csapat között, így izgalmas meccset láthatnak a DESOK-ba kilátogató drukkerek.

Kisebb szünetet követően folytatódik a küzdelem a férfi futsal NB I.-ben. Elek Gergő együttese a legutóbbi két meccsét elvesztette, javítani a Rubeola ellen lehet a DESOK-ban hétfőn 18.30-tól. A csömöriek négy meccsükből egyet húztak be, háromszor pedig vereséget szenvedtek. Ennek ellenére csupán két pont áll a nevük mellett, hiszen egy egységet levontak tőlük. Nekünk a szezonrajt kiválóan sikerült, hiszen a Veszprémet legyőztük, majd a Berettyóújfaluval remiztünk, ám ezt követően kisebb gödörbe kerültünk. Krajcsi Bence kiegyenlített ütközetre készül.

„Úgy gondolom, azonos szinten áll a két együttes, így parázs mérkőzést láthatnak majd a szurkolók. A heti edzésmunka alapján bizakodva várhatjuk a találkozót. A hozzánk érkező csapatok nem igazán kedvelik a DESOK talaját, ebből igyekszünk ismét profitálni. Bízom benne, hogy a drukkereink is szép számban jönnek ki a meccsre, hiszen a buzdításuk rengeteg erőt adhat" - nyilatkozta Krajcsi.

A DEAC az előző fordulóban a Dunaferr otthonában 7-2-re maradt alul. Kapusunk önkritikusan tekintett vissza a vereségre, amelyről azt mondja, hogy földön tartja az egész csapatot.

„Sajnos nem fogtam ki jó napot, néhány gól a lelkemen szárad. Amennyiben lehetőséget kapok hétfőn, szeretnék bizonyítani. Úgy gondolom, fejben nem igazán voltunk ott ezen a meccsen. Kielemeztük a hibáinkat, és lezártuk a történteket. Jót tett a bajnoki szünet, amely során az utánpótlás együttessel játszottunk egy nagyon hasznos edzőmeccset" - mondta a hálóőr.

Néhány napja sorsolást tartottak a Magyar Kupában. Elek Gergő játékosai a másodosztályban érdekelt TFSE együttese ellen bizonyíthatnak. Fővárosi riválisunk három fordulót követően hibátlan mutatóval rendelkezik.  

„Vetélytársunk keretében több olyan játékos is szerepel, aki még a BME-t erősítette az előző szezonban. Természetesen szeretnénk továbbjutni, de ez nem ígérkezik könnyű feladatnak" - zárta mondandóját Krajcsi.

Férfi futsal NB I. - 5. forduló
DEAC-Rubeola FC
2019. 09. 30. (hétfő) 18:30, DESOK


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-09-28 09:51:00

további cikkek a témában