Jól sikerült a főpróba

2019-09-03 11:22:00

A Debreceni Egyetem női futsalosai lejátszották az utolsó felkészülési mérkőzésüket. Üveges Katalin együttese a Hajdúböszörményt fogadta, a meccset lányaink 6-2-re nyerték meg. Vasárnap már a bajnokságban bizonyíthat a DEAC, Kósa Viktóriáék a Tolna-Mözs otthonában kezdik meg a szereplésüket az NB I. új idényében.

Célegyenesébe érkezett az élvonalnak újoncként nekivágó DEAC női futsalcsapatának a felkészülése. Gárdánk hétfőn a bajnoki címvédő Hajdúböszörménnyel csapott össze. A főpróba remekült sikerült, Üveges Katalin csapata 6-2-re diadalmaskodott. Érdekesség, hogy néhány hete szintén megmérkőztünk a böszörményiekkel, akkor is mi örülhettünk, hiszen 4-1-es győzelemmel abszolváltuk az összecsapást. Játékos-edzőnkben a legutóbbi siker ellenére is maradt némi hiányérzet.

„Az eredménnyel elégedett vagyok, de a produkciónkkal már nem igazán. A Budstar elleni találkozók után három nap szünetet kaptak a lányok, és azt éreztem magunkon, hogy kicsit alulteljesítettünk. Hiányoltam az energiát a gárdából, nem igazán voltak lendületes megindulásaink, kicsit akaratlanul léptünk pályára. Ennek ellenére megyünk tovább, szerdán és csütörtökön hajtós tréning vár a játékosokra, kedden és pénteken pedig kondizunk. Az biztos, hogy ilyen játék nagyon kevés lesz majd a Tolna otthonában. Igyekszem összekapni a csapatot a bajnoki rajtra" - nyilatkozta Üveges Katalin a lefújás után.

A DEAC vasárnap már a bajnokságban bizonyíthat, az első fordulóban a Tolna-Mözs otthonában vendégeskedünk. A Thelena Kupán már összecsapott egymással a két alakulat, akkor 1-0-ra múltuk felül az ellenfelet. Hasonló végeredményt most is aláírnánk.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-09-03 11:22:00

további cikkek a témában
Responsive image
Tomi lába javul, s bízik a 2018-as évben

Biró Ádám * 2017-12-22 16:45:30

Responsive image
Cél: a jó futsal (ma 18 órától is)

Biró Ádám * 2018-03-26 14:12:45