Vasárnap női futsal KUPAMECCS Debrecenben

2017-11-04 12:29:42

A DEAC női futsalosai egy kis szünetet követően folytatják szereplésüket nemcsak az NB2-ben, de a Magyar Kupában is. A legjobb 8 közé kerülésért egymeccses párharc során fogadják 2017. november 5-én 18.00 órától a DESOK-ban a Szolnok Fanatic SE-t.

DARÁNYI ANTAL:
- A szegény embert még az ág is húzza: egyik szemem sír, a másik nevet. Bereczki Orsi bejelentette, hogy babát vár, s nem vállal kockázatot, szünetelteti a sportot. Úgy néz ki, hogy Urai Biára sem számíthatok egyelőre. Kapusunk szereplése szintén kérdéses. Ami a Szolnokot illeti, az addig remekelő Szent Mihályt legyőzték legutóbb (korábban viszont nagyon kikaptak a Csömörtől - a szerk.), vagyis elég rapszodikus csapat az ellenfél, nem tudni milyen arcukat mutatják ellenünk. Ezzel együtt is nyerni akarunk, de nem lesz könnyű. Ha sikerül, továbbjutunk a kupában.

Ebben a szakaszban még egy meccs alatt dől el az MK-ban a továbblépés, reméljük, a mieink lesznek azok - nehézségeinket és az ellenfelet is legyűrve!

Annyit a továbbiakról, hogy úgy fest szerencsésen alakul majd a bajnoki a HTE II. ellen - tudtuk meg Darányi Antaltól -, hiszen a bajnokságban november 11-én (egy hét múlva szombaton) fogadjuk 19.00 órától a Hajdúböszörmény második csapatát. Viszont élvonalbeli forduló is van akkor, ezért nem valószínű, hogy bárki is a HTE NB1-es bajnok keretéből visszajátszana az NB2-be.

Egyelőre azonban a Magyar Kupa számít. Nagyon jó volna sikerélménnyel megörvendeztetni saját magunkat, lányok!

Minden nézőt szeretettel várunk holnap, vasárnap 18.00 órától a DESOK-ban! A belépés ingyenes, a SZURKOLÁS viszont KÖTELEZŐ!

Plakát, szöveg: Koppányi


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-11-04 12:29:42

további cikkek a témában