Kántor Tamás: „vegyes érzések kavarognak bennem

Frissítés: 2019-08-31 12:19:22

A Debreceni Egyetem férfi futsalosait csupán néhány pillanat választotta el egy újabb komoly bravúrtól. Elek Gergő csapata péntek este a bajnok MVFC Berettyóújfalut fogadta. Az összecsapás 3-3-as remivel végződött, a vendégek öt másodperccel a vége előtt állították be a végeredményt. A pontosztozkodás ellenére büszkék lehetünk a fiúkra.

A DEAC futsalcsapata két forduló alatt négy ponttal gazdagodott az NB I-ben. Együttesünk hétfőn az előző idényben bronzérmet szerző Veszprém orra alá tört borsot a 4-2-es győzelmével, míg pénteken a Berettyóújfalutól loptunk el egy pontot. Krajcsiék 2-0-ra és 3-2-re is vezettek a bajnok ellen, de Rábl János a végjátékban másodszor is megvillant, így 3-3 állt az eredményjelzőn a lefújás pillanatában. A bajnoki összefoglalóját itt olvashatják.

Gárdánk egyik gólszerzője, Kántor Tamás a találkozó előtt aláírta volna az egy pontot, de a végjáték miatt maradt benne némi hiányérzet.

„Vegyes érzések kavarognak bennem. Bánt, hogy ilyen kicsin múlt a győzelmünk, de nem lehetünk telhetetlenek. Szerintem az egész csapat nagyon jól játszott. Küzdöttünk egymásért, és ezúttal sem ijedtünk meg az ellenféltől. 2-0-nál lett volna lehetőségünk arra, hogy eldöntsük a mérkőzést. Nem volt rajtunk teher, bizonyítani akartunk a bajnokesélyes ellen. Meg akartuk mutatni, hogy alázattal és csapatmunkával még a Mezei-Vill dolgát is meg tudjuk nehezíteni" - nyilatkozta Kántor, aki a Nyírgyulajtól tért vissza a DEAC-hoz.

Elek Gergő vezetőedző elmondta, a különböző korú játékosok remekül összecsiszolódtak.

„Úgy érzem, a rutinos és a fiatal játékosok jó egyveleget alkotnak. Az idősebbek irányt mutatnak az ifjaknak, akik meg is fogadják a tanácsokat. A meccs előtt azt kértem a srácoktól, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt. Szerintem ez a találkozó egy jó bizonyítási lehetőség volt a számunkra. Az eredmény meglepett, de a mutatott játék egyáltalán nem. Az ellenfél dolgát a talaj is kissé megnehezítette. Mindent figyelembe véve nincs bennem hiányérzet. Az újfaluiaknak szerencse is kellett ahhoz, hogy pontot tudjanak innen elvinni" - mutatott rá a tréner.

A DEAC-MVFC Berettyóújfalu ütközetet szombaton 20.20-tól és vasárnap 14.40-től lehet újra megtekinteni a DTV-n!

Alakulatunk a következő fordulóban a szintén komoly játékerőt képviselő Nyírgyulajt fogadja, a bajnoki jövő pénteken 18.30-kor kezdődik a DESOK-ban. A drukkereknek érdemes lesz újra kilátogatniuk, hiszen ezek a srácok abszolút megérdemlik a buzdítást!

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-08-31 12:09:00

további cikkek a témában