Magyar válogatott futsalossal erősítettünk

Frissítés: 2019-07-22 16:21:18

A Debreceni Egyetem alakulata újoncként vág neki a női futsal NB I következő idényének, de az erősítéseket látva csapatunk fontos tényezője lesz a pontvadászatnak. Az Astra együttesétől érkező Krascsenics Csilla is komoly tervekről beszélt, szerinte a DEAC éremmel gazdagodhat az élvonalban.

A DEAC női futsalosai a másodosztályt megnyerték az előző szezonban, de Üveges Katalin csapata az élvonalban is letenné a névjegyét. A tavalyi gárda gerince megmaradt, az érkezők pedig valóban erősítést jelenthetnek. Krascsenics Csilla az előző három évben az Astrának volt a húzóembere, de most elérkezettnek látta az időt a váltásra.

„Nehéz szívvel hagytam ott az Astrát, mivel olyan barátokat szereztem, akikre bármikor támaszkodhatok. Üveggel már korábban beszélgettünk arról, hogy jó lenne, ha együtt dolgoznánk, most erre lehetőségünk nyílik. Úgy gondolom, a DEAC-nak már az előző szezonban is ütőképes kerete volt, de az érkezőknek hála még komolyabb potenciál rejlik a csapatban. Futsalban három új játékos soknak számít, így először össze kell szoknunk. Szerintem a bajnokságban az éremszerzés sem elképzelhetetlen, míg a Magyar Kupában sok múlik a sorsoláson, de ha szerencsénk van, akár a trófeát is megszerezhetjük” - nyilatkozta Krascsenics Csilla, aki hozzátette, hogy új csapattársaival nagyon hamar megtalálta a közös hangot.

Csilla életében a futsal régóta központi szerepet játszik, és a sikereit látva vitathatatlan, hogy jó döntést hozott, amikor ezt a sportágat választotta.

„Már gyerekkoromban szerepeltem különböző teremtornákon. Pályafutásom alatt eddig kétszer nyertem meg a Magyar Kupát, a válogatottal pedig majdnem kijutottunk az Európa-bajnokságra. Gyors és technikás játékosnak tartom magam. Jól látok a pályán, és szeretem kiszolgálni a csapattársaimat” – fogalmazott Krascsenics Csilla, aki eddig 12-szer ölthette magára a nemzeti együttesünk szerelését.

A DEAC Krascsenincs Csilla mellett Kósa Viktóriával állapodott meg, valamint hamarosan érkezik egy légiós is az egylethez.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-07-22 16:16:00

további cikkek a témában