A mai dupla futsalmeccshez adalékul...

2017-10-30 09:24:14

Fókuszban a mai NB1-es futsalmeccs...
...de essen szó egy kicsit a DEAC második csapatáról is!

Már írtuk többször: ma KÉT FÉRFI FUTSALMECCS lesz a DESOK egyetemi csarnokban. 18 órától az NB1-esek (a Bőny ellen), 20.30-tól az NB3-asok (a MEAFC ellen) vívnak késhegyre menő küzdelmet majd. Lássuk Zsuponyó Levente szakosztályvezető (az NB3-asok edzője egyben) mit vár a hétfőtől, saját csapatától, illetve a dupla derbitől!

1. Hétfőn régi szép időkre emlékeztető dupla meccs lesz itthon. Mit vársz az NB3-as DEAC-tól?
2. Mit üzensz a szurkolóknak, akik egy része a nagyok mérkőzése után remélhetőleg a tietekére is kinéznek?

ZSUPONYÓ LEVENTE:
- A mi párharcunkban: Debreceni Egyetem a Miskolci Egyetem ellen. Tavaly ez a párosítás még az NB2-ben volt, akkor mindkét alkalommal DE siker született. A különbség egy év múlva, hogy most az utánpótlás korosztályra épülő második csapatunk néz farkasszemet a miskolci futsal kirakatcsapatával. Játékosaimtól azt várom, hogy motiváltan lépjenek pályára, adjanak ki mindent magukból, ami a jelenlegi felkészültségi szinten bennük van, valamint hogy mindezt felszabadultan, játékosan tegyék... ha belefér minél látványosabban.

- Aki kötődik, szurkol, vagy szimpatizál a DEAC Futsal csapatának közösségével annak jó lehetőség a felnőtt mérkőzést követően egy rövid pillantást vetnie a felnőtt csapat közvetlen utánpótlására is. Egyrészt jóval kevesebb taktikai elem, kisebb taktikai állóháború lesz a csapatok között, mint a legmagasabb osztályban, ami még több helyzetet, kapura lövést és gólt eredményez. A játékosok ebben az osztályban inkább az egyéni képességeikre építenek, így az élményszámba menő egyéni villanásokban sem fogunk szűkölködni. Az amatőr labdarúgás őszinte öröme és lelkesedése, valamint szenvedély és széles skálán játszó érzelmi hullámvasutazás jellemzi ezeket a mérkőzéseket.

Tehát nem kérdés: MINDENKI SZURKOLJON!

Délután 6-tól, majd este fél 9-től is!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-10-30 09:24:14

további cikkek a témában