Ma itthon az ELTE ellen a csajok

2019-05-26 08:03:12

A DEAC női futsalosai május 26-án 17.00 órakor a DESOK-ban az ELTE-t fogadják. A Fradi legyűrte a Szolnokot a héten, így könnyen lehet, hogy kétszereplőssé válik az NB2-es véghajrá a bajnoki címért. Hajrá, lányok ma!

1. A Fradi nyert a Szolnok ellen, így ha az ELTE-t legyűrjük hétvégén, a Szolnokot leszakítjuk, és tapadunk Fradira. Izgalmas véghajrá. Ez feldob téged, motivál?

2. A szép esztergomi győzelem után nyilván jó a hangulat. A héten mire helyezted a hangsúlyt az edzéseken, hogy vasárnap legyűrjük a riválist?

ÜVEGES KATA:

- Igazából nekünk szinte mindegy volt, hogy mi lesz az eredmény a Szolnok-Fradi meccsen, így is úgy is hozni kell a kötelező győzelmeket, ha az 1. helyen szeretnénk végezni.

- Valóban izgalmas a véghajrá, tetszik, ezekért a pillanatokért imádok sportolni! Itt már nem csak a technikai képzettség számít, hanem a mentális felkészültség, és rutin is. Sokszor ezt a részt taktikázzák túl a csapatok. Edzőként is komoly döntéseket kell hozni, felelősséget vállalni az elképzelésünkért. Megvalósíttatni a csapattal azt, amire képesek, és amit várunk tőlük! Egyre nagyobb a feszültség, a kapkodás a pályán. Ezeket kell helyre rakni, és a maximumot kihozni a lányokból.

- A héten muszáj volt pihentetni a csapatot, mert Fekete Gabinak combizom szakadása lett, Tóth Nórinak csonthártyagyulladása, nekem bokaszalag problémáim vannak, illetve a Horváth lányok igen komoly héten vannak túl, ami után kényszerpihenőt tartottunk. Csütörtökön viszont már edzőmeccsel készültünk, illetve pénteken taktikai-átmozgató edzéssel.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-05-26 08:03:12

további cikkek a témában