Brutál 4 nap következik!!!

2017-10-27 14:38:11

Pénteken (ma) idegenben, hétfőn itthon játszunk.

Férfi futsal NB1 4. forduló
2017. okt. 27. péntek 20.30 Budapest

FTC - DEAC

ELEK GERGŐ edzőt kérdeztük a mai meccsről, valamint ZSUPONYÓ LEVENTE szakosztályvezető is elmondta mit gondol a mai zöld-fehér vs fekete-fehér meccstől. (Levente a hétfői NB3-as mérkőzésről is nyilatkozott, ezt később közöljük)

1. A Fradinál játszunk pénteken. Milyennek látod legközelebbi ellenfelünket?
2. Hogy vannak a mieink, milyen hangulatban vágunk neki a túrának? (Hétfőn ugyanis ismét játszunk, a Bőnyt fogadjuk, sőt, a srácok jó része hétvégén nagypályázik is...)

ELEK GERGŐ

1. Kemény csapatnak gondolom a Fradit, a túlzott agresszivitástól sem riadnak vissza, ezt elég sok piros lapjuk és a nyári tapasztalatok alapján mondom. Nekünk nem szabad felvenni a kesztyűt, a játékkal kell foglalkoznunk. Amennyiben a fejlődési ívünk nem törik meg, abban az esetben győzelmi eséllyel lépünk pályára!

2. Egy nehéz, már-már egészségtelennek ható 4 nap előtt állunk, amikor majd minden játékosnak 3 (!) mérkőzést kell játszania. Ezek között a regeneráció gyakorlatilag lehetetlen. Ettől függetlenül nagyon fontosak ezek a mérkőzések, hisz ezeket a csapatokat kell magunk mögé utasítani, ha bent akarunk maradni! Eddig a tanulásról és fejlődésről szóltak a mérkőzések, itt az ideje a szintfelmérőnek, a bizonyításnak!

ZSUPONYÓ LEVENTE

- A DEAC-nak erre az idényre egyetlen komoly célja van: bennmaradni az első osztályban. A bennmaradásról szóló mérkőzéseket tavasszal rendezik, így a bajnokság első szakaszában az a feladatunk, hogy felvegyük az NB1 ritmusát, meglévő hibáinkat kijavítsuk, minél több tapasztalattal gazdagodjunk a vérre menő második szakaszra. Természetesen ebbe beletartozik az is, hogy már most ősszel is tudatosítjuk ellenfeleinkben, hogy ellenünk minimum vért kell izzadni a bajnoki pontokért. Múlt héten kicsit "puhák" voltunk az MVFC ellen, remélem azért mert már lélekben erre a hosszú hétvégére készültünk. Mi nem fogunk jelenleg káprázatos egyéni teljesítményekkel nyerni vagy taktikailag agyonnyerni mérkőzéseket, ne adj Isten rutinosan ellenfeleink hibáit kihasználni. Nekünk vérrel, verítékkel és könnyekkel kell felmosni a pályát a bajnoki pontokért. Akár már most, de tavasszal mindenképpen!

HAJRÁ, SRÁCOK MA is, és HÉTFŐN is!!!

A hétfői HAZAI kettős mérkőzésről még lesz szó addig...

A második képen Elek Gergő, a harmadikon a lelátóról a meccset követő (a fotós mellett kettővel) Zsuponyó Levente látható.

Fotók: 1. Papp Attila (csapatkép), 2-3. Koppányi Szabolcs,


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-10-27 14:38:11

további cikkek a témában