Amikor beindultak a csajok, nem volt kérdés!

2019-05-13 14:45:51

Az első félidőben semmi sem sikerült, de a második félidő elején megtört a jég Horváth Viki góljával, s innentől 6-ot rúgtak a csajok (Üveges Kata 3-at, Horváth Viki 2-t, testvére, Petra 1-et). A legvégén még kaptunk egyet, de az már nem számított. A KRSE elleni sikerrel pontelőnnyel vezetjük a tabellát, a Fradi a Nyírséggel játszik, míg a Szolnok is nagyon ott liheg a nyakunkon.

Női futsal NB2 Felső ház
2019. máj. 12. Debrecen, DESOK

DEAC - KRSE 6-1 (0-0)
STAT http://futsalhungary.hu/merkozes/?itemId=1443437

ÜVEGES KATA:
- Az első félidőben be voltunk oltva gól ellen. Az ellenfél kapusa minden próbálkozásunkat hárítani tudta. Bármennyire is próbáltuk megtörni a jeget, nem igazán akart összejönni. Folyamatosan nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, de mindhiába, reménytelenül. Pedig megvoltak a kontráink, nem voltak nagy gondjaink a játékkal se, egyszerűen csak a végső összpontosítás hiányzott.

- Szerencsére Horváth Viki jól mérte fel a terepet, rögtön a 2. félidő kezdését követően két szenzációs gólt is szerzett, egyéni akcióból, ami épp elég volt arra, hogy megnyugodjanak a kedélyek. A többi már szinte jött magától. Játékosaim végre önfeledten futsaloztak. Igaz, hogy lehetett volna sokkal nagyobb különbség is a gólok tekintetében, de mi csak örülünk és boldogok vagyunk, hogy egy újabb győzelemmel kerültünk közelebb az áhított célunkhoz ...

Miközben a DEAC-os lányok a második félidőben hangareltek, s így itthon tartották a 3 pontot, riválisaink sem tétlenkedtek.

A szolnok belehúzott rendesen, 9-0-val küldte haza a PAFC-ot, és pontban ott van mögöttünk hárommal. A Fradi még kedden játszik a Nyírség otthonában, s ha nyer, ismét egál lesz közte és a DEAC között. A többiek jelentősen le vannak szakadva, így velük minden nagyképűség nélkül, már nem kell számolni. E között a három gárda között fog eldőlni az első és második hely - amelyek ugyebár egyenes ágon (1. hely) és osztályozón keresztül (2. hely) érhetnek feljutást az NB1-be.A következő körben a DEAC Esztergomba látogat, hogy május 20-án 18.30-tól a PAFC-cal megmérkőzzön. Egy nappal előtte a Ferencváros a Rubeolát fogadja, a Szolnok pedig 16-án a KRSE-hez utazik.

Szép volt, lányok!

Duma, fotó (archív): Koppányi


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-05-13 14:45:51

további cikkek a témában