Puhából sok van, mi kemények vagyunk

Frissítés: 2019-05-10 09:25:24

A toronymagas bajnoki aranyesélyes Berettyóújfalu otthonába győzni megy a DEAC férfi futsalcsapata pénteken (május 10. 18.30), vagyis ma. Minden ellenünk szól, de hihetetlen elszántak a srácok, illetve Elek Gergő edző, ráadásul a sírból is kikelnek a sérültek, hogy gyökerestől felforgassák a papírformát. IGY KELL EZT, SRÁCOK, GYŐZZETEK!

1. Legutóbb nyilatkoztad a miklósi videósnak, hogy egyik játékosunk cseréli a másikat a sérültek között, hiszen Esztergomi Ádám már pályára léphetett, ám Szentit elveszítettük. Mit tudunk Szentes-Bíró Tamásról, meddig nem számíthatsz rá? Más, remélhetőleg nem követte őt...

2. A Berettyó otthonában meglehetősen nyugodtan játszhatunk, hiszen a Szigetszentmiklós legyőzésével fontos sikert arattunk, így hacsak nem potyognak cigány gyerekek az égből, a kieséstől már nem kell tartanunk, lehet előre nézni, s meglátjuk mi jön ki belőle. Ebből kiindulva milyen meccset játszhatunk pénteken idegenben?

ELEK GERGŐ:

1. Nagyon jó híreket kaptunk Szentesről szerdán. Úgy néz ki, hogy ha a szervezete és a párt is úgy akarja hétfőn edzhet. Ellenben többen is kisebb sérüléssel bajlódnak, de kemények vagyunk, mert puhából sok van, tehát ők vállalják a játékot!

2. A játékosok kiszámolták, hogy ha mind a három meccsünket megnyerjük, bronzmeccset játszunk! Tehát győzelem vagy halál! Megpróbáljuk megcselekedni, amit az éremért kell! Egy biztos, x nem lesz!

Talán elbizakodottnak tűnik a mieink hozzáállása, ám a versenysportot űzők tudják, nem lidikézni megy föl a pályára senki. Ha nem akarnánk megverni az általunk tisztelt, nemzetközi és hazai klasszisokkal teletűzdelt, de nem legyőzhetetlen riválist, akkor nem is lenne értelme elkezdeni a mérkőzést. Elméletben ők az esélyesek, ez nem kérdés. Meglátjuk, mi lesz a gyakorlatban!

JELENLEGI ÁLLÁS

A férfi futsal NB1 "A" csoportjában a Berettyó 24 ponttal éllovas, mögötte 14 (!!!) ponttal lemaradva 2. a Rubeola (10 pont), a 3. helyen jelenleg a Dunaferr áll (10 pont), a DEAC a 4. 9 ponttal (ám mi eggyel kevesebbet játszottunk, mint a Rubi és a Berettyó), a Szigetszentmiklós pedig 5. 5 ponttal.

A "B" csoportban az eddigi meglepetésgárda, a Nyírgyulaj az 1. (15 pont), igaz, kevesebbet játszott mögötte a szintén 15-15 pontos Haladás és a Veszprém. Az Aramis a 4. ott (9 pont), és 5. a BME (2 pont).

Ha lemennek a csoportmeccsek, keresztben játszanak a helyekért az azonos helyen végzett együttesek (első az elsővel az aranyért, stb...).

HAJRÁ, DEAC!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-05-10 09:21:39

további cikkek a témában