Nagyon egyértelmű DEAC-siker született

Frissítés: 2019-04-16 00:49:16

Jöttek, láttak és nem győztek: a PAFC-nak gyakorlatilag esélye sem volt a mieink ellen a női futsal NB2-es felső házában, vasárnap. Majdnem 10 gólig jutottak a mieink, Üveges Kata vezetésével, és kétséget nem hagytak afelől, hogy komolyan gondolják az NB1-be kerülést, a csajok.

Női futsal NB2 felső ház
2019. ápr. 14. 2. forduló

DEAC - PAFC 9-1 (6-0)
STAT 

Papp Attila KÉPGALÉRIÁJA ITT.

ÜVEGES KATA:

- Végre olyan játék és eredmény született, amit elvártunk a lányoktól! Nagyon fegyelmezettek voltak mindvégig. Az elvárt feladatokat maximálisan teljesítették. Már a legelejétől kezdve felülkerekedtünk az ellenfelünkön. Igaz a 2. félidőben már több hibával játszottunk, de még így is bőven elég volt a célunk eléréséhez. Nagyon szép támadásaink voltak mind egyéni, mind pedig csapatmegoldásokból. Boldogok vagyunk, hogy nem szakadt meg most sem ez a remek sikersorozat, de annak még jobban örülünk, hogy ilyen nagy arányú különbséget tudtunk szerezni egy felsőházi fordulóban, ahol már minden egyes pontveszteségnek súlyos következményei lehetnek! Tiszta szívből gratulálok az egész csapatnak a mai meccsen nyújtott remek teljesítményéhez!

Igazából egy percig - egészen pontosan kettőig - nem volt kérdéses, hogy ki nyer ezen a meccsen. A PAFC a visszatérő, s nagy kedvvel játszó Horváth Viki által kapott kettőt igen hamar (2-0), majd Mága Szandi is duplázott (4-0), így még az első félidő fele sem telt el, s máris kezdhetett kiengedni a néző a lelátón.

A szünetig játékosedzőnk, Üveges Kata és a csapathoz idény közben csatlakozó Czégény Zsuzsa is beköszönt (6-0), majd a második félidőben, bár takarékosabb üzemmódban, de további gólokkal szórakoztatta magát és közönségét a DEAC (legelőször ismét Üveg jegyeztetett fel egyet a neve mellé).

A vendégek becsületgólja 7-0-s hazai vezetés után esett, hogy utána még kétszer mi örüljünk (9-1: Üveg triplázott a meccsen, míg Bornemissza Barbi is csatlakozott a gólszerzőkhöz).

Érdekesség, hogy bár még csak 2 kör ment le a felsőház küzdelmeiből, vagyis nem játszottak sok mérkőzést a csapatok, de mégis fura kicsit, hogy keleti csapat még nem kapott ki nyugatitól egyelőre - kivéve a Nyírséget, amely gárda a Fraditól szenvedett sima vereséget még az első fordulóból.

Szép volt DEAC-os lányok!

Az ELTE-BEAC fogadja legközelebb csapatunkat, április 27-én 13.00 órától.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István (archív)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-04-15 00:45:48

további cikkek a témában