Harapott az UP csapat az NB1-es gárda ellen

Frissítés: 2019-04-12 22:47:02

Csütörtökön saját berkein belül oldotta meg az edzőmeccset a DEAC férfi futsalcsapata, de hamarosan a bajnoki favorit Berettyóújfalu, illetve az egyik nagy rivális, a Nyírgyulaj is terítékre kerül a felkészülés során - legközelebb pedig május 3-án lépnek pályára tétmeccsen Elek Gergő tréner fiai.

- Május 3-ig tartó felkészülés részeként játszott csütörtökön az NB1-es és az NB3-as csapatunk felkészülési meccset. Nyilván hasznos volt. Mennyire sikerült gyakorolni taktikai elemeket avagy inkább arra volt szükség, hogy játékban legyenek a srácok?

- A következő hetekben nagy vonalakban mi lesz a menetrend a Szigetszentmiklós elleni fontos hazai derbiig?

ELEK GERGŐ:
- Legfontosabb az volt, hogy játsszunk. 4 hét telik el bajnoki mérkőzés nélkül, ha addig csak edzenénk befásulnának a játékosok. Szerencsére sikerült minden hétre edzőmeccset lekötni. Az első a sorban az NB3-as csapat, azaz gyakorlatilag az U20-as csapat elleni mérkőzés volt. A fiatalok bizonyították, hogy miért vezetik az U20-as bajnokságot, óriási elánnal, akarattal, magabiztossággal vetették magukat a mérkőzésbe. Kifejezetten örültem ennek, mert így nekünk is meg kellett izzadni, ami az egyik célja volt a mérkőzésnek. Következő héten a Mezei első csapata látogat hozzánk, ami után kapnak egy kis húsvéti szünetet a játékosok. Aztán újra magas fokozatba kapcsolunk, aminek része egy Nyírgyulaj elleni edzőmérkőzés is!

A DEAC május 3-án a DESOK-ban fogadja a Szigetszentmiklóst 18.30-tól. Nem kell mondani, hogy mennyire fontos meccs lesz: az lesz!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István (Elek Gergő látható rajta az egyik meccsen)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-04-12 21:14:19

további cikkek a témában