Egy hatossal csapott oda a DEAC a Rubeolának

Frissítés: 2019-04-03 12:54:56

A Rubeola jól kezdte a csoportküzdelmeket, a DEAC nem. Idáig pontot sem szereztünk ebben a szakaszban, holott volt rá sansz. Ám kedden este nagyot szólt a hatlövetű, hiszen az első félidőben kétszer, majd még négyszer eredményes tudott lenni Elek Gergő futsalcsapata, a vendégek ugyanakkor egyszer sem. Jó védekezés és hatékony támadások. Mi kell még?

Férfi futsal NB1 "A" csoport
2019. április 2. Debrecen DESOK

DEAC - Rubeola FC Csömör 6-0 (2-0)
STAT 

ELEK GERGŐ:
- Az első félidő első felében mezőnyjáték folyt, kerestük a fogást az ellenfélen, feszes védekezéssel alátámasztva. Ahogy telt az idő úgy vettük át az irányítást, helyzeteket dolgoztunk ki, a vezetést is megszereztük. A második félidő elején nekünk jött a Csömör, amit átvészeltünk és jöttek a gólok. Sokat dolgoztunk azért, hogy végre egy ilyen eredmény szülessen! A játékosok 2 gratulációt érdemelnek, ugyanis voltak remek egyéni teljesítmények és CSAPAT-ként is kiemelkedőt nyújtottunk. 

A találkozó első góljára a 15. percig várhattak a nézők, akkor Faragó Lajost köszönthették a társak (1-0). Majd a szünet előtti pillanatokban Vékei Nándi (2-0) megduplázta a fórt.

Ugyanő (Vékei) ismét betalált a második szakasz elején (3-0), s ezzel elég esélyessé tette, hogy megnyerjük ezt a fontos meccset, bár sok volt még hátra.

A találkozó vége felé is a mieink voltak határozottabbak a kapu előtt, így Tóth Attila, majd ismét Faragó tett arról, hogy végképp ne legyen sansza a látogatóknak (4-0, 5-0). A zárás előtti pecekben pedig Rácz Zsolt, kéztörése óta láthatóan rendbe jött (6-0).

Érthető volt a mieink öröme a lefújás után!

Nagyon kellene a 3 pont majd a következő, de csak május 3-án esedékes meccsünkön is, amikor a Szigetszentmiklós jön hozzánk.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István (KÉPGALÉRIA)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-04-03 07:16:19

további cikkek a témában