Vasárnap Budapesten a lányok, Üveg meg válogatottnál a hónap végén

Frissítés: 2019-04-01 17:09:07

Eldőlt, hogy a KRSE vasárnap (március 7.) 16.00 órától fogadja a DEAC női futsalosait az NB2 felsőházában. Ahogyan az is hír, hogy Üveges Katát ismét meghívták a válogatottba: április 23-27. között napi két edzéssel készül a többiekkel a 26-i és 27-i barátságos meccsekre Oroszország ellen.

NB2 FELSŐ HÁZ

Az alapszakasz keleti csoportjának megnyerése után nyugati riválisokkal találkozik a DEAC.

Az NB2 felső ház csapatai:
FTC-Futsal Fisher Klíma, ELTE-BEAC, PAFC és KRSE-Ludovika nyugatról, illetve Szolnok Fanatic SE, Rubeola FC Csömör, Nyírség NSC és DEAC keletről.

A keletiekkel már nem játszunk, de a nyugatiakkal igen (oda-vissza).

A mieink tehát elsőként idegenben játszanak (most vasárnap), majd április 13-án vagy 14-én itthon fogadjuk a PAFC alakulatát. Összesen 8 meccse lesz a mieinknek,és ez a szakasz eltart egészen június legelejéig.

Az alapszakasz (keleti és nyugati) megnyerése után a DEAC és a Fradi egyaránt 5-5 ponttal indul a felsőházban, a többiek pedig 3-3, 2-2 és 1-1 pontokkal, aszerint, hogy hol végeztek az alapszakaszban csoportjukban.

A kezdő tabella a képre kattintva nagyítható.

VÁLOGATOTT

A barátságos meccseket ugyanabban az új csarnokban rendezik, mint ahol a DEAC a KRSE-vel is játszik hétvégén. Üveges Kata NB2-es csapatból került be, de nem érdemtelenül. A nemzeti együttes régtől fogva biztos embere így ezúttal is felhúzhatja a nemzeti mezt. Sok sikert, Kata, hajrá magyar válogatott!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-04-01 17:04:23

további cikkek a témában