Pallai: sajnos esélyes a keresztszalag-szakadás

Frissítés: 2019-03-11 09:30:04

Nem jött jókor az NB1-ben vitézkedő DEAC férfi futsalcsapatában az újabb súlyos sérülés. Miközben a korábbiak felépülnek lassan, Pallai Zsoltnak - erős a gyanú - keresztszalag-szakadása van, amivel bizony hónapokra kidől, ha megerősítik az első diagnózist. Zsocának fáj mindene, de már azon gondolkodik, hogy megerősödik amint tud. Hajrá, Zsoca!

- Milyen a közérzeted, hogy vagy a komoly sérülésed után kevéssel?

PALLAI ZSOLT:
- Nos, elég rosszul élem meg. 99%-ig biztos, hogy  a térdemben a keresztszalagom elszakadt... Az oldalsó pedig  részlegesen. Plusz bevérzett az egész térdem. Szenvedek eléggé, de erős leszek és felerősödök majd! Hétfőn hívok fel egy térdspecialistát, de már látta egy jó orvos barátom, és ő tudott eléggé biztosat mondani. Ettől függetlenül kaptam MR-re beutalót, s remélem mielőbbi időpontot tudnak adni!

Mint már írtuk a DEAC pénteki, a Mezei Vill elleni hazai meccsének első félidejében történt az eset, ami után Pallait elvitte a mentő. 

Bármiféle hosszútávú következtetés levonása még korai lenne, így várjuk majd a híreket egyik fontos játékosunkról, s bízunk abban, hogy sikerül mielőbb teljesen talpra állnia!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István (további képek a mérkőzésről ITT)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-03-11 09:28:36

további cikkek a témában