A betegosztályról erősödhet a futsalcsapat

2019-03-02 13:51:49

Több korábbi sérült is visszatérhet a csapatba, ami sokat lökne a mieink esélyén hétfőn, Szigetszentmiklóson. A férfi futsal NB1 végső helyezését is nagyban befolyásolhatja ez az összecsapás, amelyen várhatóan ott lesz már - Rácz Zsolt mellett - Kovács István is. Őt kérdeztük, milyen állapotban van?

1. Úgy hírlik visszatérsz. Hogy érzed magad a hosszabban gyógyuló sérülésed után, milyenek az edzések a számodra (hogy bírod, milyen állapotban érzed magad)?

2. Hétfőn Szigetszentmiklóson játszunk, fontos meccsen. Anélkül, hogy túllihegnénk vagy ezen rugóznánk, te mire számítasz ott a csapattól, illetve önmagadtól, ha pályára kerülsz - de hát ha bevethető vagy nyilván játszol?


KOVÁCS ISTVÁN:
- Először is köszönöm az érdeklődést!
Igen, játékra alkalmas vagyok. Nagyon hosszú volt az út idáig, de hála istennek ez az idő is el jött újra! Sajnos ez a másfél hónap nagyon sok volt, de kezdem újra jó formában érezni magam. Az első két hét, mondhatni, szokató edzés volt, de most már teljes értékű munkát tudok végezni. Illetve szeretném megköszönni a barátnőmnek a támogatást, hogy mindig mellettem volt a nehezebb napokon is!

2. Igen, nagyon fontos mérkőzés lesz a számunkra, egész héten erre a meccsre készültünk és úgy gondolom, készen állunk. A mester jól felkészítette a csapatot, a többi most már rajtunk múlik. Bevethető leszek, alig várom, hogy újra bizonyítsak az edzőnek és természetesen a csapatnak! Az pedig, hogy mennyi idő jut nekem, már csak a Elek Gergőn múlik.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-03-02 13:51:49

további cikkek a témában