Parkettán hangolunk a jövő hétfőre

Frissítés: 2019-02-26 15:14:16

A DEAC a csoportkör második szakaszában márcus 4-én kezdi el menetelését (az "A" csoportban), Szigetszentmiklóson. Elek Gergő edző szerint két emberünk a sérültek közül már hadra fogható, s a hétfői ellenfelünk talajára készülünk egész héten.

Az első körben nem léptünk pályára, akkor két egygólos siker született az "A" csoportban (Rubeola - Szigetszentmiklós 2-1, Dunaferr - Mezei Vill 5-6.

A "B" csoportban a Veszprém volt hozzánk hasonlóan "pihenős", a többiek pedig nem okoztak meglepetést. Hacsak nem vesszük annak, hogy a Haladás ellen kifejezetten jól helytállt a BME (3-1 a hazaiaknak, de a BME vezetett még 0-1-re), vagy az, hogy a Nyírgyulaj a vártnál sokkal magabiztosabban győzte le a vendég Aramist (5-1).

A 2. körben tehát már a DEAC is játszik. A mi csoportunkban most majd a Dunaferr nem lép pályára, míg a friss Magyar Kupa győztes Berettyóújfalu fogadja a Rubeolát, mi pedig Szigetszentmiklóson a bajnokság hátralévő részének egyik legfontosabb meccsén húzunk mezt.

- Jövő hétfőig (amikor is Szigetszentmiklósra utazunk) milyen gyakorlások lesznek még a programban?

ELEK GERGŐ:
- Hétfőn is sikerült parkettán készülnünk és felmérhettük azt is, hogy hol tartunk. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget Szilágyi Sanyi barátomnak! Kedden MEFOB-on vesz részt a csapat egy része, majd közösen lazítanak a termálban a játékosok. A továbbiakban 2 edzést is tartok parkettán, a hétfői meccset szem előtt tartva. Kovács és Rácz is felépült, amivel bővül a variációs lehetőségem. Ez örömteli, ellenben Dobit erre az idényre elvesztettük. Keresztszalagját pótolták, 6 hónap a felépülése.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: (archív) Derencsényi István

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-02-26 15:11:02

további cikkek a témában