Dobi Attila sérülten is a csapattal van szívvel-lélekkel

Frissítés: 2019-02-23 08:40:00

Nemrég  sérültjeinket taglaló cikkünkben (KATT IDE) szó esett Dobi Attiláról is. Akkor bizakodtunk abban, hogy nemsoká újra hadba áll, ám kiderült, komolyabb a probléma. Ugyanakkor kapusunk üzent a többieknek is, hogy a frissen műtött térde nem akadály: szurkol, hogy a férfi futsalosok a tavalyi bravúros 6. helyet esetleg túlszárnyalják idén.

DOBI ATTILA:
- Az elülső keresztszalagom elszakadt és azt kellett pótolni. Az orvosok szerint a műtét teljesen jól sikerült. Sajnos azonban most egy hosszabb kihagyás vár rám, ami minimum 6 hónap. Ám keményen fogok dolgozni, hogy mire visszatérek jobb erőállapotban legyek, mint eddig voltam! Addig is a lelátóról biztosan fogom segíteni a csapatot abban, hogy el tudjuk érni az 5-ik helyet! Hajrá, DEAC!

A második csoportkör már elkezdődött az NB1-ben, a mi csoportunkban a többiek túl vannak az első fordulón. A Debreceni Egyetem gárdája március 4-én éppen egy kulcsfontosságú mérkőzéssel száll be a táncba, hiszen Elek Gergő edző a Szigetszentmiklós elleni idegenbeli derbin nagyon számít a 3 pontra, céljaink elérése érdekében.

Ez nagyon nem lesz egyszerű, az alapszakaszban itthon mi, ott (igaz, voltaképp már tét nélküli meccsen) ők nyertek. Most csak ez számít, minden más másodlagos. Bő egy hét múlva nyerni kell idegenben!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Dobi Attila magánarchívum


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-02-23 08:32:09

további cikkek a témában