Vasárnapi debreceni Berettyó party

2019-02-01 06:23:19

Formálódik női futsalosaink kerete, régi-új játékosok beillesztése és persze emellett a siker kiharcolása is cél vasárnap, 17 órától, amikor is a DESOK-ban NB2-es meccsen fogadjuk az MVFC Berettyóújfalut. A sorsolás szeszélye folytán a két kupameccs után bajnokin is a megyei riválissal játszanak a mieink, rövid időn belül. Hajrá, DEAC!

1. A Berettyó ismét Debrecenbe látogat. Mintha el se mentek volna tőlünk, hisz nemrég a kupában sikerült legyőzni őket itthon, előtte meg idegenben is, magabiztosan, s most az NB2-ben szintén ők következnek. Sok újat nehéz mondani, de mivel a győzelem, gondolom alapvető cél továbbra is, esetleg van-e más, amit szeretnél, ha visszaköszönne a mérkőzésen a lányoktól vasárnap?

ÜVEGES KATA:
- Szeretném, ha be tudnánk építeni a régi-új játékosainkat, Urai Biát és Balla Anikót az edzésekbe és a mérkőzésekbe! Mind a ketten nagyon fiatal, tehetséges és gyors játékosok. Nagy szükségünk lenne az ő dinamikájukra és játéktudásukra! Viszont az összmunka az nélkülözhetetlen! Időre van szukségünk, hogy szokjuk egymást, de mindenképpen számítok rájuk! Radics Ági néhány edzésen újra megjelent hosszú kihagyás után, de sajnos az egyik alkalommal meg is húzódott, úgyhogy neki még biztosan sokkal több időre lesz szüksége, hogy versenyképes legyen. Ami a csapatot illeti, szeretném, ha most sokkal higgadtabban, látványosabban játszanánk! Kicsit túlizgultuk ezt a múlt heti kupameccset. Egyáltalán nem tükrözte a játékunk a tudásunkat. De nincs is ezzel semmi baj, amit akartunk azt elértük, és ez boldogsággal tölt el mindannyiunkat.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-02-01 06:23:19

további cikkek a témában