A babázás mellett ismét futsalozna Radics Ági

Frissítés: 2019-01-31 10:25:03

A DEAC női futsalos kerete egyre jobban erősödik. A minap már Urai Biankát is láthattuk a kupavisszavágón, és Radics Ágnes is edzésbe állt már egy ideje. Sőt, lassan kész az éles bevetésre korábbi csapatkapitányunk. Persze az első még mindig a család és kisfia, aki nemsokára két éves lesz, de már nagyon hiányzott Áginak a labdakergetés és az edzések, meccsek hangulata.

1. Mikor is játszottad az utolsó meccsedet? S azóta mi történt veled, Ági?

RADICS ÁGI:
- Az én utolsó mérkőzésem egyben a DEAC utolsó NB1-es szereplése volt 2 éve, március környékén. Pár hónappal később megszületett a kisfiam, Attika, s azóta is ő tölti be a főszerepet az életemben.

2. Ugyanakkor a futsal visszahúz... Edzésbe álltál nemrég. Milyen volt, és hogy érzed magad ennyi kihagyás után?

RADICS ÁGI:
- Idén januárban szinte az összes edzésen részt vettem. Bevallom őszintén, hogy rosszabbra számítottam, de szinte az első perctől kezdve fel tudtam venni a ritmust a többiekkel. A foci és a lányok is nagyon hiányoztak, így felszabadult érzés volt újra együtt szaladgálni velük a pályán. Sajnos még van rajtam pár kiló súlyfölösleg, és nyilván a gyorsaságom és robbanékonyságom is kopott, de bízom benne, hogy hamarosan visszanyerem 100%-osan a régi formámat! Amúgy valami különös véletlennek köszönhető, hogy Urai Bia is mostanában tért vissza a DEAC-hoz, aminek ennek nagyon örülök, hiszen pár éve hatalmasakat küzdöttünk egymásért és a csapatért.3. Az ifiúr kicsi Ati mikor láthatja mamit ismét a pályán szerinted?

RADICS ÁGI:
- Remélem, hogy akár már most hétvégén egy pár percre be tudok állni a Berettyó ellen! Bízom benne, hogy az eredmény meg fogja engedni, hogy néhány pillanatra kockázat nélkül pályára lépjek. Érdekes lesz újra egy csapatban szerepelni Üveges Katával, akivel eddig a legtöbbet ellenfélként találkoztunk bajnokikon, de pár éven keresztül a válogatottban együtt játszottunk. Egyébként meg, még ha a pályán egyelőre kevesebbet is, de a padon biztosan sokat tudok segíteni a fiatalabb játékosoknak, valamint az idősebb DEAC-osoknak is az eddig megszerzett tapasztalataimmal és a győzni akarásommal.

A hétvégén ismét játszunk egyébként, itthon a Berettyót fogadjuk újra (erről még bővebben hamarosan). A vasárnap 17.00 órai meccsen tehát akár már pályára is léphet Ági, ha az edző úgy dönt. Ám a lényeg az, hogy ismét csatasorba áll a rutinos korábbi válogatott futsalos, illetve, hogy nő a merítése Üveges Kata játékosedzőnek az újonnan (illetve vissza-) érkezőkkel. 

Sok sikert, Ági, és a csapatnak is további eredményes szereplést a különböző sorozatokban!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Radics Ági archívumából


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-01-31 10:11:11

további cikkek a témában